samolocik Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Szanowni Koledzy,jury w składzie:• Wojtek (callab)• Marek (Marek Rokowski)• Wojtek (f-150)oraz organizator:• Piotr (samolocik)Ogłasza zakończenie konkursu „Konkurs modelarski Lato 2015”Pierwsza i jedyna nagroda w konkursie została przyznana dla Kolegi Krzyśka, nick „songo 78” za relację z budowy modelu „Szybowiec DLG MiMi”. Model został zbudowany starannie z ogólnie dostępnych planów i oblatany a interesująca relacja z budowy zachęciła innych modelarzy do samodzielnego wykonania przedstawionego szybowca.Nagrodą jest model z oferty firmy www.napolskimniebie.pl oraz piła włosowa PICHRT z zestawem brzeszczotów. Krzysiek jest proszony o bezpośredni kontakt z Markiem Rokowskim celem wyboru modelu oraz ze mną na prv.Postanowiliśmy wyróżnić Kolegę Sławka, nick „slawek” za relację z budowy modelu „skrzydełko BAD PIXEL”. Sławek wykonał interesujący model o ciekawym malowaniu wzbudzający powszechne zainteresowanie. Zabrakło jedynie czasu na jego oblot.Jako wyróżnienie Sławek dostaje komplet 3 serw Corona CS-929MG. Ale, warunkiem otrzymania nagrody jest opublikowanie na forum filmu z lotu modelu.Bardzo ujęła nas relacja Kolegi Mirosława, nick "mjs" z budowy modelu CSS-11. Szkoda, że zabrakło Koledze czasu na jej zakończenie. Cały czas kibicujemy i liczymy na doprowadzenie relacji do szczęśliwego końca.Kibicujemy również innym zaczętym relacjom i zachęcamy do ich kontynuacji.Z modelarskimi pozdrowieniamiJury i organizator 1
songo78 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Bardzo dziękuję za docenienie. Pozdrawiam, Krzysiek
robertus Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Postanowiliśmy wyróżnić Kolegę Sławka, nick „slawek” za relację z budowy modelu „skrzydełko BAD PIXEL”. Sławek wykonał interesujący model o ciekawym malowaniu wzbudzający powszechne zainteresowanie. Zabrakło jedynie czasu na jego oblot. Jako wyróżnienie Sławek dostaje komplet 3 serw Corona CS-929MG. Ale, warunkiem otrzymania nagrody jest opublikowanie na forum filmu z lotu modelu. Już ja go przypilnuję
mjs Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Będzie, będzie. Perypetie motoryzacyjne odciągnęły mnie ostatnio, ale zmiana wyboru wersji modelu (z prostej na bardziej zaawansowaną) potrzebowała więcej zaangażowania i to popłynęęęęło w czasie. Przede wszystkim cieszę się, że powróciłem do modeli samolotów, a Konkurs był tego przyczyną i motywacją. Teraz już jestem w toku i widzę, że ten model nie będzie ostatni. Dziękuję za dobre słowa, dużo się tutaj nauczyłem, pojawiają się nowe pomysły. Pozdrawiam Mirek
sławek Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Powinienem również podziękować za wyróżnienie ale zrobię to jak na nie zasłużę , czyli po oblocie (Robert-trzymam za słowo : przypilnuj mnie ) Gratuluje pozostałym wyróżnionym .
Rekomendowane odpowiedzi