pacek Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 I 16 to mój typ, nawet zacząłem budowę ale chwilowo wymiekłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Kolejnego upolowałem w krainie fantazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 A mnie się marzy zbudowanie takiego modelu, który jest strasznie brzydki, a jednocześnie budzi wiele emocji oraz powiedzialbym zachwyt . Ciągle chodzi mi po głowie samolot Cmelak ,albo jeszcze brzydszy , a jednocześnie niesamowity Pilatus Pc- 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Ten jest wystarczająco brzydki? No bo ten to chyba już przesadnie Lub ten: (Tak po prawdzie to ten Breguet 410 brzydal, ale fajny;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 a fuj.. juz go lubię.. Miejsce w pierwszej 10 najbrzydszych, a jednocześnie najbardziej niesamowitych samolotów raczej pewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 A mnie się marzy zbudowanie takiego modelu, który jest strasznie brzydki, a jednocześnie budzi wiele emocji oraz powiedzialbym zachwyt . a nie wystarczy odwieczny na tym forum Wicherek ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Kacper- a teraz przez Ciebie musze oczyścic monitor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Czekają Cię dnie a może i miesiące ciężkiej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ciekawe, że Krzysiek gustuje w Zlinach ale ten Cmelak to by było widowiskowe brzydactwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Sporo kłopotów do pokonania, ale jaka satysfakcja gdyby poleciał.... tzn wystartował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 No ten dla odmiany jest po prostu piękny Ja mocno boleję, że w pobliżu nie mam żadnego zbiornika wodnego, który mógłby za lotnisko służyć. Bo są takie ślicznoty: Nie wspominając już o tym, że chętnie bym zobaczył jak się zachowuje takie cuś: (Co prawda nie samolot, ale się nad wodą unosi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 hubert_tata Taki fajny model napotkałem kiedyś w Narodowym Muzeum Nauki i Technologii im. Leonarda da Vinci w Mediolanie. I też bardzo mi sie on podobał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Moje piękne brzydactwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ten co zbudował ten żółty to wstydu nie miał. ale ten zielony to ujdzie, co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Zielony to jest to: http://www.outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=143 I żółty: http://www.outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=5921 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 przytrzymaj kursor na zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbyszekM Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Ten co zbudował ten żółty to wstydu nie miał. ale ten zielony to ujdzie, co to jest? A jednak chyba miał i na dodatek zbudował całkiem ładnie. http://www.paoloseverin.it/page83/page83.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Pięknie gość robi. Krzysiek, ja dla mnie to w konkursie brzydoty prowadzisz żółtkiem:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Model piękny, ale samolot brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jeśli,, żółtek '' jest oryginalnym samolotem, to model jest zbyt dokładnie wykonany. Maska silnika w modelu powinna być rowniwż wykonana z papy, lub dykty,( tak jak na,, żółtku") a nie wycyzelowana po mistrzowsku z blaszki. Widziałem już niejedno,również prawdziwe latające samoloty z kołami od taczek. A samolot jest taki brzydki, że aż piękny, i umieszczam go na podium na 2 miejscu po Cmelaku Chwila goglowania postawila mnie na ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi