Shock Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 A my tzn .pewna grupa ludzi lata już od poniedziałku ,co prawda pomiędzy holowaniami prawdziwych szybowców ale jednak . Dzisiaj ma dotrzeć spora grupa uczestników pikniku ,sprawdzimy . Andrzej to było do Jurka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Jurek ma dwa kierunki na weekend. Zobaczymy co wyjdzie. W razie czego moim przedstawicielem będzie Rysiu. Ten od holownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł77 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Koledzy. Jakie "napoje" zabrać z sobą na imprezę sobotnią po lotach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Hmm ,dobre "napoje" to mieszalne z Coca -colą, o odcieniu herbaty A na Żarze dziś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Te trzy Toxy to czyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 jak to czyje - dwa z Kęt a ten trzeci to Shitxic Konrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Mój,Marcina,Konrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Rano było tak Pozdrawiam i dziekuje za miło spędzony dzionek . Jeszcze małe holowanie Edytowane 8 Lipca 2016 przez Francka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Raczej Shitoxic a oblatany już? Zapowiada sie bogato, a ja na Helu ... Latam na windsurfingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Oblatany, oblatany... Lata jak po sznurku i śwista lepiej od świstaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Owszem jak po sznurku ale takim jeszcze nie naciągniętym Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Sorry ale mi uciekło a nie umiem edytować z telefonu. Ledwo wysiadlem z samochodu po przyjeździe a pewna grupa osób kazała mi składać model i oblatywac. Bylem psychicznie przygotowany na dziś rano. Może to i dobrze się stało bo stres był jakby mniejszy. Lata ale jeszcze nie wiem do oonca czy docelowo będzie na 3s czy 4s. Latalem i na jednym i na drugim ale potrzebne jeszcze testy z łopatki. Na 4s i 16x16 wyrywa rękę przy starcie. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Czy ktoś wie czy będzie na pikniku stoisko firmy Modelot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 No to zapowiada się super Piknik i to mnie cieszy. Ja jeszcze ostatnie ustalenia organizacyjne dopinam i wieczorem o 18.00 w dniu dzisiejszym dotrę na G. Żar. Wszystkich przybyłych pilotów i osoby towarzyszące bardzo serdecznie witam. O godzinie 19. 00 liczę na Waszą pomoc w dniu dzisiejszym rozstawimy siatki. Obecnie niestety siedzę w pracy i podglądam forum w wolnych chwilach. Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Bede ok 16 także pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Prosto z żaru ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Lotnisko przygotowane zaczynamy o 9.00 odprawą Pilotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 i pięknie jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Taaa... Zwłaszcza jak nie mogę uruchomić samochodu, bo coś zakłóca częstotliwość mojego alarmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Taaa... Zwłaszcza jak nie mogę uruchomić samochodu, bo coś zakłóca częstotliwość mojego alarmu Myślałem że wada została usunięta a tu dupa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jak Zbyszek wyłączył swoje anteny, to bez problemy pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi