kesto Opublikowano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Oblatałem Tarpana. Całkiem sympatyczny samolocik. Co prawda wymaga jeszcze zmiany kąta skłonu silnika, ale już widać, że ma potencjał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Oblatałem Tarpana. Całkiem sympatyczny samolocik... ... ale jak poleci to zamieszczę filmik. Tak myślę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 To był oblot, a model malutki, więc pewnie będzie trudno się oglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 W wyniku przeciągnięcia na małej wysokości, Tarpan zwalił się w korkociąg i mam do odbudowy trochę przodu. Na szczęście konstrukcja ze styroduru (kołpak i maska silnika) pochłonęła energię zderzenia i spełniła rolę kontrolowanej strefy zgniotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 No właśnie, do naprawy. Ważne że piloci przeżyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Naprawiony, bo szkoda go było zostawiać w takim stanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ależ masz tempo... To może teraz ładny filmik ze zbliżeniami? Chociaż, jak znam życie, to najtrudniej o operatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ależ masz tempo... Bo to prosta robota była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Nówka nieśmigana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi