Rob Mc Fly Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 ...jakieś takie dziwne pojemności podajesz :shock: To pewnie z tych cali sześciennych taki przelicznik wychodzi :wink: Życie zaczyna się po pięćdziesiątce, a na pewno po dwóch... :wink: Lorneta i meduza :wink: - kiedy to było... :cry: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek_jag Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Serdeczne podziękowania Wszystkim Kolegom za życzenia urodzinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Dziękuje wszystkim za życzenia urodzinowe i imieninowe . Sprawiły mi wielką radość . Tak się składa ,że urodziny i imieniny mam jednego dnia . Rodzice otworzyli kalendarz i wybrali imę figurujące pod datą 3 czerwca , żebym potem nie narzekał co to za imię mi oni nadali . :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie miałem wcześniej czasu(jak to uczeń w ostatnie tygodnie szkoły ) więc teraz DZIĘKUJĘ wszystkim za życzenia Może chociaż ułamek z nich się spełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ach jak to się wszystką spełni to będę bogaty, piękny młody i szczęśliwy a nawet będę lądował częściej niż startował Dzięki wielkie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja również chciałbym podziękować za życzenia ... więc dziękuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dal tych, którym nie mogłem złożyć, z powodu braku netu . Wszelkiej pomyślności , wiary w własne siły i wielkiej odwagi w drodze przez życie życzę z całego serca. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Dziękuje wszystkim za życzenia i pamięć, tylko Panowie proszę bez cyfr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dzięki wielkie koledzy za życzenia Zawsze to jakieś pocieszanie w tym smutnym dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Koledzy dziękuje za wszystkie wasze życzenia jakie dostałem od was. Ani się nie obejrzałem a już minęło 12 m-c od założenia tego tematu ale co tam dalej czuję się jak 5-cio latek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Poraz kolejny dziękuje bardzo za życzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Serdeczne podziękowania za życzenia urodzinowe . Ostatnia 40-tka w moim życiu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ja również chciałem podziękować za życzenia urodzinowe. Dopiero dziś - gdyż nie wiedziałem, że mogą przyjść na maila. Dziś po jego otwarciu nastąpił cały ich wysyp :oops: Więc jeszcze raz dziękuję :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 I ja pragnę wszystkim podziękować za urodzinowe życzenia. Przyznam, że miło zaskoczyła mnie ich ilość Raz jeszcze wszystkim serdecznie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe . Pozdrawiam , Krzysiek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Koleżanki i Koledzy, Bardzo, bardzo dziękuję za maaaasę życzeń urodzinowych! Szczególne podziękowania składam za te pisane "odręcznie" - i śmieszne, i miłe, i wzruszające - niech wam Bozia w modelach wynagrodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Dzięki Wszystkim za życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAN Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Dziękuję wszystkim, którzy przypomnieli mi wczoraj jakim już jestem wapniakiem PZDR GAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe .. przypominające mi mój 'głupi' wiek i to, ile już sie bawie w te klocki jakimi jest modelarstwo ;D ( ze 6 lat już ) ;P :* Pozdrawiam Serdecznie, Eryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klif5 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dzięki za życzenia wszystkim którym się chciało i znależli czas aby je wysłać Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.