Shock Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Niektórzy mówią też na to że model "odpalił" . Piotrek ,nie zastanawiaj się tylko umawiaj na loty . A jaka jest różnica pomiędzy Toxikiem a Respectem to zobaczysz na żywo ,choć na razie to ciężko coś konkretnego określić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter. Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Kolejne loty toksyczną maszyną zaliczone, chodzi jak po sznurku. Expo ustawione na minus 15 zobaczę jeszcze na minus 25 może będzie delikatniej reagować. Pakiety wywalone do zera jeszcze nigdy tak długo po lotach nie ładowałem pakietu Z tego co obliczyłem to można sobie pozwolić na ok. 6-8 "mocniejszych wyciągnięć. Jeszcze trochę pomęczę ustawienia i się zgłoszę w sprawie HAŁDY :) P.S. słyszałem że Hałda SZARLOTKA jest całkiem niezła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 To zmniejsz wychylenia jak jest za ostro. To nie akrobat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jurek Pw się nieda napisać do Ciebie , a co do Szarloty to tam nie polatasz za dużo głazów i kamieni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 No sprawdzam kto co napsul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Mail do mnie w biuletynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter. Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Coś do pooglądania od początkujących.... Loty na Hałdzie. Słyszałem że tam miał ktoś jeszcze wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Fajnie ze nagrałeś w dziwnym formacie HTML5 tak ze większość przeglądarek tego nie obsługuje ale udało mi sie uruchomić kiedys tam latałem świetnie się lata szkoda ze nie wolno i nie ma tam jak podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Z bucika sie wchodzi i nikomu to nie szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Juz za stary na to jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Noo w 2018r też będe takiego posiadał ślizgacza ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 To gruba inwestycja w planie na nowy rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Hmm..to może z szafy wyciągnę Toxica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ty już lepiej nic nie wyciągaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 A z ciekawości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 A tak z ciekawości to pokaże Ci środkowy palec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Nie pij więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Hmm..czwórkę może jeszcze w szafie tez znajdę, jak dobrze poszukam ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter. Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wracaj do tematu to mam nadzieję że kolega Andrzej od razu zakupuje również kadłub do F3F na zbocze Elektro to takie dobre na początek, no chyba że 6 s górę....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi