Konrad_P Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Jurek daj linka do wyników. Kurde szukam od dłuższego czasu i nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Tak naprawdę to wyniki jeszcze niewiele mówią. Po dwóch kolejkach tylko 3 osoby miały komplet czyli 2k pkt. Dwie z nich to Wojtek i Tomek. Dopiero po 5 kolejce jest sens oceniać bo odrzucą najsłabszy lot i nawet ci co są teraz na 30 pozycji mogą powędrować wysoko. Tu będzie tylko 5 kolejek wszystkiego bo straszna liczba grup, aż 9. Cały dzień na lotnisku, żeby zrobić 4 loty Ogólnie fajne zawody. Nie ma strefy. Można latać i metr nad namiotami ale za wylądowanie w namiotach 1000 pkt kary. Tyle, że to naprawdę pastwisko. Odry, nierównie i z plackami krowimi. W ostatnich lotach sędziowie odganiali Mućki bo stsły na podejściu do lądowania. Wiatr zaczął rządzić euęc i rozstrzał eyników będzie się powiększał. Piszę z telefonu więc są literówki. Miało być Osty a nie Odry i 3 loty a nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Krowy i krowie placki? Co wy o tym możecie wiedzieć Mało było takich co modelem w nic nie trafili. I nie było żadnego co nie trafił butem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Żeby nie było konfuzji. To jest trening. Ostry ale trening. To NIE sà Mistrzostwa a jedynie Eurotour przed Mistrzostwami Europy. Test tzktyki, lotniska itd. Nie latamy modelami na ME. Ja ćwiczę Ultimą i Pike. Jantary leżą i czekają na ME. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zawody o puchar świata fai. To ma większa wagę niż eurotour. Eurotour to taka zabawa bez konsekwencji Celem takich zawodów przed mistrzostwami jest podreperowanie budżetów organizatorów. Bo samo wpisowe za mistrzostwa najczęściej to za mało. A przy okazji zawodnicy mogą se polatać. Jedni latają modelami na ME inni nie. Takie wybory zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Tak się dzisiaj lata 54B6929C-EEFD-4B34-A289-AF966A2D7D94.MOV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Fajnie. Czysty stres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Tomek miał krążenie z 10 m i Max wys w locie 70 m. Wylatał czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Gratulacje!!! Ja przy takim zagęszczeniu w kominie miałbym w majtach pełno i ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Ciekawe bo do tej pory (chyba) nie było kolizji. Juniorka z Niemiec właśnie wykonała Ultimą pętlę metr nad ziemią. Rezultat połamane łączniki. Było blisko naszych modeli. Oj blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 W załączniku mój 4 lot w preconteście. Lot odybył się około 9:30, a w poprzednim locie zawodnicy zaczynali z około 100 m i mieli bardzo wątpliwą termikę i w zasadzie spadali przez całe 10 minut. Ja zacząłem w swoim z 56 m i co prawda nie będę miał tysiaka, bo Malcik zaczął niżej, ale lot niesamowicie emocjonujący. Zgubiłem noszenie, w którym się kręciłem na początku i ratowałem się w bardzo bardzo bardzo słabej termice z 10m. Noszenie wykręcone siłą woli, a ręce trzęsą mi się do teraz No i dodatkowo bonusowo log z 2 lotu wczoraj. Zaczęte z marnych 19.3 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Tomek rewelacyjny lot. Jestem przekonany że przez całe 10 min. miałeś strasznego stresa ale efekt jest świetny. Teraz troche odpocznij i dalej do boju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Tomku wielki szacunek za takie loty. Wytrzymaj stres, adrenalinę, emocje i POWODZENIA Trzymam kciuki za Was wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Po 4 lotach 9, 11, 23. TWW. Żeby być w finałach musiał bym się wyłączyć na minus 30 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Znowu wieje. 6. M/s. Wycieczki „w krajobraz” stały się normą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 2, 9,43 WTW. eliminacje. To naprawdę jest OK. Wieje, wieje, wieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Popraw się na ME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek1952 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 1,2,43. Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 I tam ma być. Tylko 1.2.23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 1,2,43. Wow. No nie gadaj, ale wyniki, który pierwszy a który drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi