stema Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Założyłem na RcClub.eu wątek j/w. Dla tych którzy tam nie zaglądają umieszczam link: http://www.rcclub.eu/viewtopic.php?f=7&t=9567&view=unread#unread Pozdrowienie dla modelarzy od Piotra Adamczyka. (Witold Urbanowicz) Ja też pozdrawiam wszystkich z planu. Tu zastąpiłem pilota, który wyszedł do toalety. Dobrze, że nie było alarmu bo musiał bym lecieć ... :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Szczerze zazdroszczę ,to musi być ekscytujące przenieść się choć trochę w czasie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 O kurcze! Również zazdraszczam czytałem sporo ostatnio o tym filmie. Zapowiada się ciekawie i czekam niecierpliwie na premiere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 O kurcze! Cały kurnik ! Coś mi się widzi, że chłopaki od fruwających kamer będą mieli co robić . Oby tak było, powodzenia i pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Codziennie wstawiam nowości z planu. Dzisiaj już nic nie wstawię bo jestem zmęczony, a rano muszę wcześnie wstać i jechać na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Na zdjęciach widać 3 Huricany , a przleciał 1 . Te pozostałe 2 to skąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Przepraszam że tak od tematu trochę odejdę, ale czy ze wstawianiem zdjęć na forum publiczne z planu filmu nie jest zagrożone jakąś karą? Z tego co gdzieś kiedyś czytałem jest to zabronione i można to robić wyłącznie za zgodą producenta i dystrybutora filmu. Nie żebym się czegoś czepiał tylko po co mieć później z tego tytułu jakieś nieprzyjemności możliwe ze się mylę co to tego. Jeśli tak jest to przepraszam P.S. A tak wogole to zazdroszczę Zdjęcia rewelacyjne Pozdrawiam. Tadeusz. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Tu zastąpiłem pilota, który wyszedł do toalety. Miałem pytanie na PW czy można się załapać na statystowanie, Nie wiem, ja tam nie statystuję. Z tym zastępstwem to był żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Czekam na więcej fotek, a film zapowiada się nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralu Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jak już jest ten temat, to warto zauważyć iż, jeden z naszych kolegów ma osobisty wkład w tą produkcję. Zasilił plan filmowy swoim modelem P11. Mam na myśli naszego kolegę Henia z naszego klubu w Bobrownikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ciiiii niech myślą , że to prawdziwy P-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nie tylko P11, będą też inne modele robione przez modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nie tylko P11, będą też inne modele robione przez modelarzy. Wprawdzie nie wiem z czego, ale się ucieszyłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agadoskat Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 No powiem Wam, że nie jeden nasz kolega ma wkład w film... Piotrek K z Rybnika i Henryk S z Bobrowników swoimi P11 wzmocnili powietrzną eskadrę, choć według autora tematu dopuścili się oszustwa, do filmu wzięli ich od ręki Piotr dodatkowo udziela się się swoim PWS. Dzisiejszy obrazek z planu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.K. Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Stema chyba nie jesteś w temacie my czyli Piotr K. i Henryk S jesteśmy na planie filmowym od rana do wieczora dziś latałem PWS-26 o którym zamieścił top łingz na fejzbuku cały reportaż aty nie pofatygowałeś nawet się znami przywitać dzęki bardzo .Dla przypomnienia jutro lalatam PZL-11c może podejdzież do nas i z nami porozmawiać. Pozdrawiam Piotr K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja dzisiaj byłem tylko rano bo żegnałem pilota i Hurricana i potem pojechałem do domu. Nie chodziłem na drugi koniec lotniska. Dla przypomnienia jutro latam moją p11c może podejdzież do nas!!. W tej sytuacji pojadę jednak jutro do Was. Na którą się umówiliście na planie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.K. Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jotro koło hangaru godz.9,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 To przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Więcej zdjęć!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Dla przypomnienia jutro lalatam PZL-11c może podejdzież do nas i z nami porozmawiać. Pozdrawiam Piotr K Przegadałem i przelatałem z Piotrem i Heniem cały dzień. ... choć według autora tematu dopuścili się oszustwa ... To też sobie wyjaśniliśmy, że nie Ich to dotyczyło. Wyjaśnię to pisemnie w tamtym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi