Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam pojęcia. Zgasła i tyle, nie ma błędu w ECU i nie ma pęcherzy powietrza w instalacji. Sam jestem ciekaw co jest nie tak. Na ponad 60 lotów zgasła mi już 4 raz z czego tym razem w natyle złym momencie że skończyło się katastrofą.

Opublikowano

"Całe szczęście, że spadłem na zaorane pole mocno nawodnione przez ostatnie deszcze" Dobrze ze w pole a nie jakis dom albo w kogos. Bo wasze jet_y lataja coraz dalej :)

Opublikowano

"Całe szczęście, że spadłem na zaorane pole mocno nawodnione przez ostatnie deszcze" Dobrze ze w pole a nie jakis dom albo w kogos. Bo wasze jet_y lataja coraz dalej :)

Teraz już będzie blisko, nisko i powoli?

Opublikowano

Ciekawe jakim sposobem miałbym spaść na dom podchodząc do pasa żeby wylądować? Zabudowania w osi pasa są chyba ponad kilometr w każdą stronę więc raczej było by to niemożliwe.

Uwazam że w tym przypadku twój komentarz jest nie uzasadniony a zabić kogoś to można i modelem szybowaca.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak byłem jak widać na filmie :) i nie tylko tym latalem. Czekam na film z F 86 sabre w roli głównej.

Byłem tylko w sobotę. Niestety nie doczekałem się na Sabre a ni na A-10 :(. Jestem zrozpaczony.

Opublikowano

Turbinator to nie warbird ale pozwoliłem sobie nim polecieć z racji tego, że miałem prawie 2 miesięczna przerwę w lataniu i chciałem się wlatać przed lotem Sabrem. Obiecuję, że na następny warbirds już go nie zabiorę.

Sabrem latalem w sobotę chwilę po 18 stej, tak mi się przynajmniej wydaje :P

• Lubię to 1
Opublikowano

Nie wiem, teoretycznie mógłbym być ale tylko z Turbinatorem bo nic innego do osobówki mi nie wejdzie, a to na pokazy takie jak w Nowym Targu za specjalny model nie jest.

Opublikowano

Dałeś mi do myślenia z tym Turbinatorem. Wybieram się do Nowego Targu ale Turbinator to mój najlepszy model. Zarezerwowałem nawet przyczepkę campingową. No nic najwyżej nie będę go wyciągał.

Opublikowano

hehe to Ty masz tego drugiego turbinatora co z moich planów powstał. I jak się lata? Mnie ten model nauczył latać turbinowymi samolotami i jestem mu za to bardzo wdzięczny ale chyba mu się już należy emerytura. Kończę powoli składać Vampira i zaczołem już nowy projekt - Mig 25.

Opublikowano

Ten model lata bardzo dobrze. Można nim wolno podchodzić do lądowania. Ja swojego się jeszcze długo nie pozbędę. Jak będziesz w Nowym Targu to będę miał parę pytań do Ciebie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.