robas69 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Niesamowity model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Iras 11 Opublikowano 19 Listopada 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Robi wrażenie. Pełny laminat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 19 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Tak , w tej chwili to już pełny laminat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Wow, nie wiem co powiedzieć aby sie wyrazić !!!!!! Ile godzin poświęciłeś na budowę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 19 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Mariusz ciężko powiedzieć bo zanim powstał model latający powstawały kopyta i formy , teraz żeby zrobić to potrzebuję miesiąc na płatowiec i około 2miesiące nawnętrze . z tym że to czas roboty tylko popołudniami lub nawet tylko wieczorem po godzince lub dwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Niesamowity! Brak słów... Wielkie gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 To wnętrze robi wrażenie ? ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Iras 11 Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Karaś doczekał się wreszcie pilota , jeden w kombinezonie zimowym drugi zaś w letnim , posiada też spadochron plecowy IRVIN 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Irek to jest ten co latał w Pile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Heniu z tamtego to tylko frędzle zostały , to drugi model przygotowany na ten sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Życzę pilotowi, by nie musiał skorzystać ze spadochronu. Jak pociągnie za linkę to nijak go nie otworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 A od kiedy w Karasiu pilot wyskakuje z fotelem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Czy ja gdzieś napisałem, że wyskakuje z fotelem? Masz problem ze zrozumieniem to przeczytaj wpis ze 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Irek, ale piloci Karasi mieli kaski korkowe (tak jak piloci Łosi), a nie pilotki skórzane. Chyba, że masz inne informacje. Ale pilotka skórzana wyszła elegancko, tak jak cały pilot.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 28 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 To o co ci chodzi bo w takim razie głupi jestem i intelektualnie chyba do pięt ci nie dorastam Tak mam inne informacje, owszem mieli hauby ale mieli też swoje własne pilotki w których latało im się wygodniej, było to nie regulaminowe ale tak się dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik.R Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 OOOoooooo jak na tej fotce..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Pierwszy wpis był z " " więc co się buldoczysz... Dopiszę (żebyś nie musiał się męczyć), że różnice zaznaczyłem czerwonym kółeczkiem. I tego się tyczył wpis: Cytat Jak pociągnie za linkę to nijak go nie otworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Ha myślałem że rozpaczasz iż uprzęż spadochronu jest pod uprzężą fotela?!? A ty masz tutaj większy problem!!!!!!!. Faktycznie masz rację jest problem, cholerka i to wielki bo linka przesunęła się o pół centymetra. Przyzekam poprawie się i więcej takiego bubla nie wstawię. Mam tylko nadzieję że ty jesteś bardziej rozgarnięty i twój pilot ma wszystko zrobione idealnie jak na zdjęciach, ale może w Pile w czerwcu przekonamy się stawiając obok siebie nasze wypociny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Godzinę temu, Iras 11 napisał: poprawie się i więcej takiego bubla nie wstawię No i to jest prawidłowe podejście "Konfrontacja" w Pile? Za cienki w uszach jestem by "się porównywać". Napisałem o spadaku w żartobliwym tonie, wyszła gównoburza. No to przepraszam, że się odezwałem, to się więcej nie powtórzy. EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi