mac Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Rozumiem. Dzięki za info:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Władku to 3 miejsce, to było dla mnie jednym z większych zaskoczeń i niespodzianej jakie mnie w życiu spotkały. Nie twierdzę, że nie było to przyjemne, ale... Tak naprawdę to jechałem z nastawieniem na fajnie spędzony czas i dobrą zabawę. Z MP we Wrocławiu musiałem wracać w połowie zawodów (sytuacja rodzinna) Rafał to prawda, że nie każdy dobry pilot musi startować w zawodach i nie każdy pilot startujący w zawodach jest super. Sam jestem tego żywym przykładem. Piknikowe spotkania (czyt. Żar) też pozostawiają trwały ślad w pamięci ich uczestników, a czy zawody są bardziej obciążone wyrzeczeniami jak inne latanie... ? Jest większa adrenalina, ale ostatecznie to sam decyduję do jakiego momentu mogę zaryzykować i czy owe ryzyko będzie miało pokrycie w portfelu. Osobiście traktuję całe swoje latanie jak dobrą zabawę, a że czasem może się przytrafić jakieś trofeum, to tylko miły dodatek. W planach mam zaliczenie w 2019 wszystkich trzech PP, a czy zdrowie i finanse pozwolą? Sie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Wojcio uwierz ale wszystkim uczestnikom było bardzo przyjemnie widzieć Ciebie na pudle, zapracowałeś na nie Władek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co to za patent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 To jest prawdopodobnie mocowanie pakietu. Jeśli chcesz latać na tylnych SC to pakiet trzeba włożyć prawdopodobnie prawie pod spływ. A żeby mieć zawsze ten sam SC to patyk lub inny patent na który przyczepiasz pakiet mocuje się na śrubkę żeby nie przesuwał się w locie i żeby był za każdym razem w tym samym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Temat ogarnięty, proszę trzymać się sedna wątku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Dziękuję Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Witam Przestudiowałem cały wątek o Jantarze pod względem ŚĆ. Wersja Jantara taka sama jak Wojtka. Jeżeli możecie to podajcie na jakim ŚĆ latacie. Dzięki. Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Która wersja i jaka masa modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Prawdopodobnie 3 jego zdjęcie jest - post #195 (10 strona) Około 1850g do lotu z akumulatorem. Dzięki za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Byrski Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 107 mm od krawędzi natarcia, i będzie idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Bardzo dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 A ten środek ciężkości to takie yeti. Każdy widział i każdy inny używa i każdy lubi swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravp66 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 107 mm od krawędzi natarcia, i będzie idealnie Model został ustawiony. Oblatany. Lata rewelacyjnie. Bardzo dziękuję za odpowiedź. A ten środek ciężkości to takie yeti. Każdy widział i każdy inny używa i każdy lubi swój Jego, też dzisiaj widziano około 18 u nas na lotnisku. Bez wspomagaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 No i fajnie. Kurier przytachal mi dzisiaj paczuszkę (foto ponizej). Chyba potrzebny będzie jakiś Magic aby to elegancko upchnąćWysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 kolejny magic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 No tak trzeba będzie zadziałać. Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Magic wylądował 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Nie dość, że brzydki, to ciężki jak kula u nogi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi