grzegorzp Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 A jak miało zabrzmieć w końcu to Twój projekt , fajnie, że się podzieliłeś swoją twórczością Napisałem do Kolegi f-150 teraz tylko czekać na odpowiedź i puzzle do składania.
kwi@tek Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Odświeże temat ,posiada ktoś jeszcze pliki dxf tej wyważarki a może ktoś może wypalić, pisałem do kolegi f-150 ale niestety już nie wypala
micro Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Przerobione z pdf na DXF. wywazarka brzoza 3mm.dxf wywazarka topola 3mm.dxf 1
Krystiano12 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja @kwi@tek Czy masz jakiś laser? Również bym potrzebował takiej wyważarki
kwi@tek Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Nie mam lasera, będę szukał gdzieś usługi wypalenia 😉
kwi@tek Opublikowano wczoraj o 05:13 Opublikowano wczoraj o 05:13 Udało się zrobić z racji że pracuje w stali wypaliłem w pracy z alu wyszło jak na zdjeciu, myślę że ok
kwi@tek Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 15 godzin temu, noker napisał: amelinium nie pomalujesz 🤣 Będzie bez malowania 😜
maxiiii Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu A to moja. Zrobiona kilkanascie lat temu na szybko dla jednego modelu. Służy do dzisiaj. 1
Atomizer Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu Gadżet. Prościej jest zamontować jakiś zaczep lub hak w SC modelu niż budować wyważarkę do tego modelu . Jednopunktowe zaczepienie modelu na sznureczku powoduje dokonanie wyważenia wzdłużnie i poprzecznie.
Rekomendowane odpowiedzi