Shock Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Powiedz teraz tym swoim szuwarowo-bagiennym kolegom Ciekawe określenie :D
MareX Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ciekawe?....Skandaliczne!!!! Ban się należy. ;-)
skuter Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dla nas również super impreza. Szkoda tylko że nie zdążyliśmy przygotować modeli do lotu i robiliśmy za statystów .Al nic na siłę i na kolejnym pikniku to się zmieni. Jeszcze zdjęcie z moim Mustangiem i Corsairem oraz Brata Typhoonem. 1
Ana Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Relacja z naszych odwiedzin z "Pikniku modelarskiego Warbirds 2017". Niestety nie doczekałam się startu sztukasa, czego nie przeboleje do czasu kiedy zobaczę na żywo Stuke w locie Zapraszam do oglądania http://www.youtube.com/watch?v=tO1N7eB4Xcs 4
Iras 11 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Relacja z naszych odwiedzin z "Pikniku modelarskiego Warbirds 2017". Niestety nie doczekałam się startu sztukasa, czego nie przeboleje do czasu kiedy zobaczę na żywo Stuke w locie Zapraszam do oglądania http://www.youtube.com/watch?v=tO1N7eB4Xcs Aniu przepraszam że ciebie zawiodłem sam liczyłem na niego bardziej jak na Storcha czy Fokkera ale podczas piątkowego próbnego odpalania silnika spaliła się elektronika w tym modelu i musiał tylko bezczynnie stać . Mam nadzieję że jak wytrzyma fizycznie do przyszłego roku to polecimy . Pozdrawiam Irek
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jeszcze jedna gorąca relacja z Pikniku, byłem tam pierwszy raz i było R E W E L A C Y J N I E
pacek Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Kiedy Ty to wszystko nagrałeś, przecież cały czas zajmowałeś się naszym "wychowaniem" . Za rok jak nadal będę jarał to też będę miał takie pudełeczko . Aż mi się łezka zakręciła od wspomnień, już tylko 11 miesięcy .
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Bardzo ładny film, Arturo D Z I E N K O W A Ć Bartku Kiedy Ty to wszystko nagrałeś, przecież cały czas zajmowałeś się naszym "wychowaniem" . Za rok jak nadal będę jarał to też będę miał takie pudełeczko . Aż mi się łezka zakręciła od wspomnień, już tylko 11 miesięcy . Arku - ach .............. P I E N K N I E B y ł o i już za 11 miesięcy znów będziemy jarać ..........
Rekomendowane odpowiedzi