BRoman Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Dawid ! Jak będziesz trzymał "dystans" do swojego skakania -jak dotychczas- to w życiu zawsze wylądujesz telemarkiem i utrzymasz się na nogach. Bez względu na odległość. Gratuluje i dziękuję za emocje . Moja żona bardziej kocha skoki niż mnie i przypaliła szarlotkę podczas relacji w TV...
Wojciech Wiatr Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 No i jak tu się nie cieszyć z takich wyników. Mamy bardzo mocną drużynę. Gratulacje dla Ciebie Dawidzie i chłopaków no i na podbój Korei . Trzeba będzie brać urlop na żądanie na drużynówkę
BRoman Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Kurcze ! Emocje jak przy lądowaniu w F3/5 J !
Mustaf90 Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Dziękuje Szkoda że dziś w drugiej serii się nie poszczęściło z warunkami bo mogło być jeszcze fajniej:P Ale takie już życie że z pogodą się nie wygra;/
Wojciech Wiatr Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Ważne żeby się poszczęściło na olimpiadzie, za dzisiejsze skoki wielki szacunek .
Mustaf90 Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Rzeczywiście jesteśmy już po pierwszych treningach:) A przy okazji się pochwalę że zabrałem ze sobą 2 modele, będą latały ale tak trochę inaczej niż normalnie:P I inspiracje, czyli robiony przeze mnie helik: I Junior, z tym że do tego z kasku mu jeszcze trochę brakuje:P 4
Łukasz.S Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Dawid przepiękny kask ???? godnie reprezentujesz Polskę i modelarzy... Życzę powodzenia ,,kopa,, jak śmigłowiec przy starcie i noszenia jak szybowca ????
Konrad_P Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Rewelacja. Kapitalne malowanie kasku. Będą na 100% pokazywać w TV. Dawid mała skocznia ma być Twoja. Trzymamy kciuki.
Rob Mc Fly Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Niech te biało - czerwone Iskry poniosą Cię do zwycięstwa. Życzę powodzenia Tobie i pozostałym Chłopakom z kadry.
BRoman Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Ale czy nas stać na reklamę na kasku Dawida ? Sponsorzy trzymają "łapę " na takich fotogenicznych miejscach !
grafitxt Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Ale czy nas stać na reklamę na kasku Dawida ? Sponsorzy trzymają "łapę " na takich fotogenicznych miejscach ! Z tego co się orientuję to na IO nie nie wolno mieć na kombinezonach, kaskach, nartach, bobach oraz innym sprzęcie i ubiorze logotypów sponsorów, dlatego każdy wymyśla indywidualne malowanie.
Bartek Piękoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Dawid, Kamil, Stefan Maciek - dzięki za Wasz trud i wytrwałość! Dawid, Kamil, trzymajcie górę - cały konkurs ze względu na warunki wiatrowe był parodią. Pozdrowienia dla chłopaków i gratulacje dla Kamila, a zwłaszcza dla Stefanka, bo, niezależnie od oczekiwań, 5 miejsce na Igrzyskach to też życiowy sukces!
Wojciech Wiatr Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Jak dla mnie ten konkurs to jakieś nieporozumienie. Już nawet nie chodzi o wyniki, które i tak są dobre, ale warunki i pora rozgrywania konkursu to ŻENADA!!! To jest konkurs olimpijski nie puchar świata, gdzie tu równe i obiektywne warunki dla wszystkich. Dawid ma odjęte 4 punkty za wiatr a inni zawodnicy po 18, o dupę rozbić te wszystkie przeliczniki. Mam nadzieję, że chłopaki dadzą upust sportowej złości na dużej skoczni i oby konkurs nie trwał dwa dni jak dziś. Głowa do góry i do boju!!!
Konrad_P Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Z naturą jeszcze nikt nie wygrał. Szlak mnie trafia, że zawsze trafia, chyba już od 5 konkursów, na Dawida. Chłopaki głowa do góry. Są jeszcze dwa konkursy. Trzymamy za Was nada mocno kciuki.
Mustaf90 Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Ehhh temat nie jest łatwy ani przyjemny:( Ale tak to czasami bywa że nawet wysoka forma i dobre skoki to jest za mało;/ Potrzeba jeszcze trochę szczęścia a tego nam zabrakło troszkę. Wiadome że jest niedosyt, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni:) Ale najważniejsze jest to że nie składamy broni:) Znamy swoją wartość i będziemy walczyli do samego końca:) Zwłaszcza że wczoraj nie odstawaliśmy umiejętnościami i każdy z nas skakał dobrze;)
marcinolesno Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Ehhh temat nie jest łatwy ani przyjemny:( Ale tak to czasami bywa że nawet wysoka forma i dobre skoki to jest za mało;/ Potrzeba jeszcze trochę szczęścia a tego nam zabrakło troszkę. Wiadome że jest niedosyt, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni:) Ale najważniejsze jest to że nie składamy broni:) Znamy swoją wartość i będziemy walczyli do samego końca:) Zwłaszcza że wczoraj nie odstawaliśmy umiejętnościami i każdy z nas skakał dobrze;) Witaj tak mi smignęło zdjecie projektu Twojego kasku i sobie myślę gdzie ja ten kask widzialem no i oglądałem wczorajsze skoki i bingoo Dawid Kubacki we wlasnej osobie takie miłe zaskoczenie ze wśród modelarzy mamy tutaj tak dobrego lotnika nie tylko modelarskiego ale i narciarskiego swoja droga wczoraj organizacja i pogoda zawiodla i strasznie mnie wkurztlo to, w jakich warunkach przyszlo Ci skakac, niesprawiedliwe to bylo.... Powodzonka dla wszystkich i trzymam za Was kciuki i pamietajcie- ZŁOTO Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi