Mustaf90 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Dziękuje bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dawid ! Jak będziesz trzymał "dystans" do swojego skakania -jak dotychczas- to w życiu zawsze wylądujesz telemarkiem i utrzymasz się na nogach. Bez względu na odległość. Gratuluje i dziękuję za emocje . Moja żona bardziej kocha skoki niż mnie i przypaliła szarlotkę podczas relacji w TV... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 No i jak tu się nie cieszyć z takich wyników. Mamy bardzo mocną drużynę. Gratulacje dla Ciebie Dawidzie i chłopaków no i na podbój Korei . Trzeba będzie brać urlop na żądanie na drużynówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Kurcze ! Emocje jak przy lądowaniu w F3/5 J ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dziękuje Szkoda że dziś w drugiej serii się nie poszczęściło z warunkami bo mogło być jeszcze fajniej:P Ale takie już życie że z pogodą się nie wygra;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Ważne żeby się poszczęściło na olimpiadzie, za dzisiejsze skoki wielki szacunek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Rzeczywiście jesteśmy już po pierwszych treningach:) A przy okazji się pochwalę że zabrałem ze sobą 2 modele, będą latały ale tak trochę inaczej niż normalnie:P I inspiracje, czyli robiony przeze mnie helik: I Junior, z tym że do tego z kasku mu jeszcze trochę brakuje:P 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Dawid przepiękny kask ???? godnie reprezentujesz Polskę i modelarzy... Życzę powodzenia ,,kopa,, jak śmigłowiec przy starcie i noszenia jak szybowca ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Rewelacja. Kapitalne malowanie kasku. Będą na 100% pokazywać w TV. Dawid mała skocznia ma być Twoja. Trzymamy kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Niech te biało - czerwone Iskry poniosą Cię do zwycięstwa. Życzę powodzenia Tobie i pozostałym Chłopakom z kadry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Ale czy nas stać na reklamę na kasku Dawida ? Sponsorzy trzymają "łapę " na takich fotogenicznych miejscach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Ale czy nas stać na reklamę na kasku Dawida ? Sponsorzy trzymają "łapę " na takich fotogenicznych miejscach ! Z tego co się orientuję to na IO nie nie wolno mieć na kombinezonach, kaskach, nartach, bobach oraz innym sprzęcie i ubiorze logotypów sponsorów, dlatego każdy wymyśla indywidualne malowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Dawid, Kamil, Stefan Maciek - dzięki za Wasz trud i wytrwałość! Dawid, Kamil, trzymajcie górę - cały konkurs ze względu na warunki wiatrowe był parodią. Pozdrowienia dla chłopaków i gratulacje dla Kamila, a zwłaszcza dla Stefanka, bo, niezależnie od oczekiwań, 5 miejsce na Igrzyskach to też życiowy sukces! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Jak dla mnie ten konkurs to jakieś nieporozumienie. Już nawet nie chodzi o wyniki, które i tak są dobre, ale warunki i pora rozgrywania konkursu to ŻENADA!!! To jest konkurs olimpijski nie puchar świata, gdzie tu równe i obiektywne warunki dla wszystkich. Dawid ma odjęte 4 punkty za wiatr a inni zawodnicy po 18, o dupę rozbić te wszystkie przeliczniki. Mam nadzieję, że chłopaki dadzą upust sportowej złości na dużej skoczni i oby konkurs nie trwał dwa dni jak dziś. Głowa do góry i do boju!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Z naturą jeszcze nikt nie wygrał. Szlak mnie trafia, że zawsze trafia, chyba już od 5 konkursów, na Dawida. Chłopaki głowa do góry. Są jeszcze dwa konkursy. Trzymamy za Was nada mocno kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ehhh temat nie jest łatwy ani przyjemny:( Ale tak to czasami bywa że nawet wysoka forma i dobre skoki to jest za mało;/ Potrzeba jeszcze trochę szczęścia a tego nam zabrakło troszkę. Wiadome że jest niedosyt, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni:) Ale najważniejsze jest to że nie składamy broni:) Znamy swoją wartość i będziemy walczyli do samego końca:) Zwłaszcza że wczoraj nie odstawaliśmy umiejętnościami i każdy z nas skakał dobrze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ehhh temat nie jest łatwy ani przyjemny:( Ale tak to czasami bywa że nawet wysoka forma i dobre skoki to jest za mało;/ Potrzeba jeszcze trochę szczęścia a tego nam zabrakło troszkę. Wiadome że jest niedosyt, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni:) Ale najważniejsze jest to że nie składamy broni:) Znamy swoją wartość i będziemy walczyli do samego końca:) Zwłaszcza że wczoraj nie odstawaliśmy umiejętnościami i każdy z nas skakał dobrze;) Witaj tak mi smignęło zdjecie projektu Twojego kasku i sobie myślę gdzie ja ten kask widzialem no i oglądałem wczorajsze skoki i bingoo Dawid Kubacki we wlasnej osobie takie miłe zaskoczenie ze wśród modelarzy mamy tutaj tak dobrego lotnika nie tylko modelarskiego ale i narciarskiego swoja droga wczoraj organizacja i pogoda zawiodla i strasznie mnie wkurztlo to, w jakich warunkach przyszlo Ci skakac, niesprawiedliwe to bylo.... Powodzonka dla wszystkich i trzymam za Was kciuki i pamietajcie- ZŁOTO Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi