noker Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Rób takiego: Załatwię Ci foto-sesję z większym bratem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jethrotull Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 To fakt tyje mnie to też przeraża miejmy nadzieje że te 3 płaty temu zaradzą. Nie licz za bardzo na ten środkowy płat, on praktycznie nie dodaje żadnej siły nośnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Moj patyczak do lotu ma jakieś 120g i swietnie sobie radzi nawet przy mocniejszym wietrze. Inna sprawa, ze sylwetka boczna patyczaka jest znikoma w porównianiu z taką szafą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Rób takiego: Załatwię Ci foto-sesję z większym bratem Na tego już troszke za późno posmarowałem koła na biało i przykleiłem opony Wracając do tematu cdn.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam właśnie skończyłem obklejać jeszcze na spodzie ale to już jak połączę stery i jeszcze skrzydelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witam niedawno Andrzej bawił się w jeżyki dzisiaj pobawiłem się ja a taki tego efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Choć bawię się ostatnio w lutowanie całkiem małych rzeczy, takich jak ten odbiornik DIY: ... o czym piszę w TYM wątku, jednak to co robisz Wojtek byłoby chyba nieee na moooje nerwy! (chociaż, kto wie? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ja używam odbiorników spektrum jeszcze nigdy mnie nie zawiodły ale ich ceny a zwłaszcza tych micro powalają z nóg przy modelu zacząłem robic imitacje szycia na fotach guzik widać ale co tam pokazę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam czasu mało ale zawsze cuś do przodu, właśnie wystrugałem sobie vickersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Hmmm... Jakby to powiedzieć - to co tu się wyprawia to nie jest normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Weź ty Wojtek mnie nie załamuj i nie wpędzaj w kompleksy! Szczena już dawno wyleciała mi na podłogę i nie bardzo mam co więcej gubić. PS Jakiej lupy używasz (?), bo nie mów, że robisz to gołym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Cyt.:... "wystrugałem sobie vickersa..." He, he. Dobre sobie. Od dzieciaka buduję modele redukcyjne to wiem ile takie wystruganie zajmuje czasu. Z czego robiłeś vickersa? Balsa? Plastik? Model piękny, bardziej przypomina dopieszczony model redukcyjny niż latawiec. Aż szkoda tym latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Witam Piotr nie używam żadnej lupy a wzrok mam 2 diople na minusie bardzo rzadko używam pinsety tylko jak nie ma wyjścia. Wiesiek wie o co biega, karabinek zabrał mi 4 godz. czasu jest zrobiony z poliestyrenu była to dosyć upierdliwa robota zwłaszcza że przez ostatni czas dostałem lenia Dzisiaj tripluś dostał kolorek wiecej farby zostało na mnie niż na nim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dzisiaj tripluś dostał kolorek wiecej farby zostało na mnie niż na nim no i środkowy płat rozpuściło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witam dzisiaj się wziąłem za zawiasy no i smarowanie modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam dzisiaj dalszy ciąg malowania jestem trochę niezadowolony ze skrzydeł mogło byc lepiej tak to jest jak sie człowiek spieszy nie cierpię malować zwłaszcza takich mikrusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Zdążyłem jeszcze zamontować stery teraz czeka mnie ich mechanizacja ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Witam przez ostatni czas zabrałem się za blacharkę przybyło nowych detali wkleiłem vickersa i takie tam Pomału nabieram ochoty żeby zabrać się za dzióbek nie wiem tylko jeszcze w jaki sposób lekko i efektownie to wykonać ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Piękny model Tylko szkoda że zdjęcia lekko rozmazane nie widać tych szczegółów dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Tradycyjnie z puszki po piwku? Aluminium raczej kiepsko się klei. Czy takiego samego kleju używasz do drobnych detali (stopień do wchodzenia do kokpitu) i do "grubszych" (osłonka)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi