TeBe Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 W wątku http://pfmrc.eu/index.php?/topic/66030-konkurs-noworoczny-obecnie-wielkanocny-nagrod%C4%85-jest-w%C4%99dzarnia-elektryczna/ powstał pomysł Zlociku Wiosennego Forumowego. Stąd pytanie do zarządzających lotniskami modelarskimi: - czy jest szansa na udostępnienie lotniska dla takiego Zlociku? - najchętniej gdzieś w Centrum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Koczargi(lotnisko nie wieś ) zostały przeniesione do Zalesia, może by grzecznie spytać właścicieli czy można takie coś zorganizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Obawiam się, że Nowe Koczargi będą na wiosnę jeszcze niedostępne. Wiem, bo jestem członkiem. Trawa jest w formie embrionalnej, po jesiennym zasiewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj123 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 może Wincentów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Cooo??A ja tam latałem Ja też jestem tam członkiem i może faktycznie ta trawa nie była super wyrośnięta no może do wiosny coś się poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 może Wincentów?Dla tych co nie znają: https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Eheli-team%2Epl%2Fforum%2Fviewtopic%2Ephp%3Ft%3D5308&share_tid=5308&share_fid=19120&share_type=t Heli Piknik Wincentów 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Kamil, byłem tam 2 tygodnie temu. To nie jest jeszcze lotnisko gotowe do latania. Tej trawie trzeba dać szansę i ją pielęgnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Chętnie bym się wybrał na taki piknik forumowy, ale jak Wincentów to jest Centrum Polski to gratuluję orientacji w geografii. Celowałbym w coś w okolicach Łodzi, Kalisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 A coś bliżej Łodzi? Wincentow tak w centrum Polski to za bardzo nie jest... To jest tak jak by na Ligowcu k. Poznania zrobić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Może spojrzeć na problem nie kilometrowo, tylko czasem dojazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj123 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 No to zostaje EPLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Wincentów jest ok, ma dwie najważniejsze lokalizacje podczas spotkania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 A jakie jest lotnisko modelarskie najbliżej przecięcia A1/A2? Pytam, bo nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Nieco na zachód jest Michałków, koło Ostrowa Wielkopolskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dobre miejsce. Jest tu ktoś z Aeroklubu Ostrowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Blisko przecięcia A1 z A2 mogę zaproponować pole nad którym latam . Prawie równo... A tak serio to jak by było blisko to z chęcią się wybiorę, choćby żeby zobaczyć prawdziwe modele . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Nt Michalkowa to można pytać Pana Radka Oleksego. Mi tam lokalizacja pasuje. TeBe autostrady też nie są najtańsze tak ze lepiej patrzeć na km;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Kamil, byłem tam 2 tygodnie temu. To nie jest jeszcze lotnisko gotowe do latania. Tej trawie trzeba dać szansę i ją pielęgnować. nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale późną jesienią została usunięta część miedzy aby można było swobodnie startować w kierunku wschód - zachód. Na wiosnę mamy plan żeby to jakoś wywalcować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 W Michałkowie latam od ładnych kilku lat. Tylko w zeszłym roku się jakoś nie złożyło. Michałków to jest bardzo aktywne lotnisko, w związku z czym aby można było zorganizować coś większego od typowych weekendowych spotkań modelarzy to prawdopodobnie trzeba skontaktować się z prezesem Aeroklubu i dopytać o możliwości organizacji czegoś większego. Wspomniany wyżej Radek jest tam personą (w tym dobrym znaczeniu). Organizuje coroczne zawody makiet, więc ma przetarte ścieżki i wie z kim gadać i jak gadać. Myślę, że rozmowa telefoniczna z Radkiem może wiele wyjaśnić czy tego rodzaju pomysł - inicjatywa ma szansę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ma ktoś telefon do Radka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi