Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andrzej Klos Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Na stronie "Lotnicza Polska" jest do pobrania ksiazka: "Wybrane zagadnienia projektowania samolotow" http://lotniczapolska.pl/-Wybrane-zagadnienia-projektowania-samolotow-%E2%80%93-do-pobrania,41744 Ksiazka celowo jest bardzo ogolna, z mala iloscia wzorow a celem jej jest przyblizenia ogolnej wiedzy o projektowaniu samolotow a nie analiza. Ksiazka pojawila sie dzisiaj i tylko pobieznie ja przejrzalem, wyglada bardzo dobrze. Ksiazka jest do pobrania za darmo i biorac pod uwage, ze za darmo to ostatnio mozna tylko w pysk dostac, polecam . Czolem Andrzej 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dzięki za wskazanie ciekawej książki. Dla mnie szczególnie interesujący aspekt jest taki, że po kilku minutach namysłu i pogrzebaniu w pamięci, już wiem, że autorem jest mój młodszy kolega z modelarni przy Aeroklubie w Gliwicach- Czarek Galiński. Boże, jak ten czas leci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi