Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Andrzej Klos Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Stycznia 2017 Na stronie "Lotnicza Polska" jest do pobrania ksiazka: "Wybrane zagadnienia projektowania samolotow" http://lotniczapolska.pl/-Wybrane-zagadnienia-projektowania-samolotow-%E2%80%93-do-pobrania,41744 Ksiazka celowo jest bardzo ogolna, z mala iloscia wzorow a celem jej jest przyblizenia ogolnej wiedzy o projektowaniu samolotow a nie analiza. Ksiazka pojawila sie dzisiaj i tylko pobieznie ja przejrzalem, wyglada bardzo dobrze. Ksiazka jest do pobrania za darmo i biorac pod uwage, ze za darmo to ostatnio mozna tylko w pysk dostac, polecam . Czolem Andrzej 5
zbjanik Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dzięki za wskazanie ciekawej książki. Dla mnie szczególnie interesujący aspekt jest taki, że po kilku minutach namysłu i pogrzebaniu w pamięci, już wiem, że autorem jest mój młodszy kolega z modelarni przy Aeroklubie w Gliwicach- Czarek Galiński. Boże, jak ten czas leci!
Rekomendowane odpowiedzi