Vesla Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Ciekawe czy podobna kierownica sprawdzi się w Jaku 17. Właśnie buduję przedział silnikowy i zastanawiałem się nad zamontowaniem całej dyszy skierowanej w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Warto spróbować. Co prawda u mnie miks silnik-wysokość w zupełności wystarczy, ale tak by było bez miksu. W wolnej chwili zrobię taka modyfikację w Jaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 O rety to tuz dwa lata? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Robert? Ty zamiast robić Miga to rozbijasz się Iłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Gdzie,! Skąd takie przypuszczenia? Trenuję wytrzymałość depronu. Dorzucam do dokumentacji ładny korkociąg. Nie zdążyłem wczoraj wrzucić heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi