wojcio69 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Całkiem fajnie Ci to idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jak się okazało z balastami to nie jest tak hop siup ... Mam wrażenie, że trochę "driftuje". Czy tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 A Rafał zawzięcie zakręty w tym miejscu chce robić na dół. A to zbocze ma wyraźną krawędź. Czyli powinien robić tak jak Antek (to nic że w innym miejscu): Będzie szybciej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Czy kolega CzyNo bywa czasem na Ochodzitej w Istebnej. Chciałbym pooglądać jak lata i trochę sie pouczyć. W przyszłym roku zamierzam rozpocząć latanie w kategorii F3F. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Raczej nie. Nic tam się nie dzieje. Pozwiedzać polskie zbocza bym chciał, ale czasu totalnie brak. No chyba że przy okazji jakiegoś wyjazdu służbowego będę w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jurek ja nic nie robię zawzięcie tylko próbuję w ogóle coś zrobić . Ja wiem jak Antek lata ale wpatrywanie się ,teoretyczna wiedza do przełożenia w realu jest ciężka ...nie pisząc już o właściwym wyważeniu ,dobalastowaniu,ustawieniu modelu. Najlepiej tak jak na Rusku Michał mówił Marcinowi ,zrób tak,spróbuj tak,tu płasko,tam zaciągnij mocno ,oddaj itp itd. Wtedy efekty widać jak na dłoni .Oczywiście swoje w palcach też trzeba mieć.Ale z czasem mam nadzieję na jakieś efekty . Tymczasem w oczekiwaniu na kolejny wypad zrobiłem (podpatrzone od kolegi który też podpatrzył ) szybką,praktyczną na zboczu czy w domu wyważarkę.Można w momencie sprawdzić czy nie namieszało się za bardzo z balastami... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Balasty, wyważenie i SC zapisuje sie w domu. Na zboczu jest to praktycznie nie do pomierzenia bo ciagle wieje wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter. Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Widzę że temat latania cos na chwilę ucichnął więc podrzucam parę fotek z komórki z lotów na Hałdzie łącząc podziękowania za loty na Hałdzie krótkie bo krótkie ale początki bywają trudne, a wiatr do F3F srogi. Ale przynajmniej była okazja podpatrzenia z czym to się je:) PS. gęba się opaliła prawie jak na stoku narciarskim Powodzenia dla Wszystkich w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Piotrek ,nic nie ucichło .Cisza przed burzą (chociaż nie dla mnie ) Toxic zreanimowany ,ustawiony jak trzeba ? bo znowu się umawiamy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Niedziela relaksacyjna....czyli wieczór we Wro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Czupito... Oddech smoka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Wszystko juz spakowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No fajnie Wam jest. W przyszłym roku tez zacznę latać w F3F. Muszę kupić jakiś używany model Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie jakiś tylko Respect'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelmolin Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 O tym to nawet nie myśle. Ciężko kupić coś .. Była aukcja acacii 3 m, ale z powodu ważniejszych zobowiązań musiałem zrezygnować. Zakupy odłożone na przyszły rok, tez będą okazje.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Spakowane , Ty lepiej Jurek wentylatory szykuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Sztuka latac jak słabo wieje Paweł - używany Respect jest w sklepie na Zawalnej we Wro. Cena powinna być rozsądna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Damy radę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 No i chłopaki dali ognia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi