janegab Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 screenshot program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Czym to sterować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Takie było kiedyś radio SAFARI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Może i małe ale kurde mają coś w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 I to ze złota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 nie wszystko wykonałem proporcjonalnie np. kadłub przygrubawy ale na nim opiera się zapinka -zatrzask wyginałby sie wazne że wznios i motyl mają poprawne kąty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Czym to sterować ? To już pół biedy, ale czym nagrać oblot ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 To się steruje własną dumą i odpowiedzialnością. .... wydziubane telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Drogą pewnych "układów" doleciał do mnie model od Janka . Naprawdę robi ogromne wrażenie na wszystkich domownikach . "Kawał" mikro modelu ze złota ,arcydzieło. Janku serdeczne dzięki. Posiada klips do zapięcia w czapkę ,klapę marynarki czy jako ekspozycja w pudełeczku. Ale też nie mogę pominąć faktu że Janek to konkretny gość !! Wizytówka jego pracowni zdradza że ma konkretny tytuł .Szacunek i uznanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Szczerze zazdroszczę. Rewelacyjnie wygląda. Sam chętnie nabył bym takie cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Szczerze zazdroszczę. Rewelacyjnie wygląda. Sam chętnie nabył bym takie cudo. Konradzie .! Rafałowi wykonałem odzanke bezplatnie w rewanżu za wspaniale balasty i w pieknym etui , które otrzymalem bezplatnie . Rafał zaskoczyła mnie pozytywnie uprzejmoscią . Napisz jakie masz życzenie coś postaram sie wypocić. pozdrawiam Balasty w pieknym etui , ktore otrzymalem od Rafała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 I to jaki minister ! Jedynie słuszny ! Nie dawali tego za przynależność jak ministrowi M ... przez Maciarewicz. Oj nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi