samolocik Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Może i małe ale kurde mają coś w sobie
janegab Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Opublikowano 18 Marca 2017 nie wszystko wykonałem proporcjonalnie np. kadłub przygrubawy ale na nim opiera się zapinka -zatrzask wyginałby sie wazne że wznios i motyl mają poprawne kąty..
Matijus Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Czym to sterować ? To już pół biedy, ale czym nagrać oblot ? 2
noker Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 To się steruje własną dumą i odpowiedzialnością. .... wydziubane telefonem.
Shock Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Drogą pewnych "układów" doleciał do mnie model od Janka . Naprawdę robi ogromne wrażenie na wszystkich domownikach . "Kawał" mikro modelu ze złota ,arcydzieło. Janku serdeczne dzięki. Posiada klips do zapięcia w czapkę ,klapę marynarki czy jako ekspozycja w pudełeczku. Ale też nie mogę pominąć faktu że Janek to konkretny gość !! Wizytówka jego pracowni zdradza że ma konkretny tytuł .Szacunek i uznanie .
Konrad_P Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Szczerze zazdroszczę. Rewelacyjnie wygląda. Sam chętnie nabył bym takie cudo.
janegab Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 Szczerze zazdroszczę. Rewelacyjnie wygląda. Sam chętnie nabył bym takie cudo. Konradzie .! Rafałowi wykonałem odzanke bezplatnie w rewanżu za wspaniale balasty i w pieknym etui , które otrzymalem bezplatnie . Rafał zaskoczyła mnie pozytywnie uprzejmoscią . Napisz jakie masz życzenie coś postaram sie wypocić. pozdrawiam Balasty w pieknym etui , ktore otrzymalem od Rafała
BRoman Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 I to jaki minister ! Jedynie słuszny ! Nie dawali tego za przynależność jak ministrowi M ... przez Maciarewicz. Oj nie !
Rekomendowane odpowiedzi