janegab Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 screenshot program Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Czym to sterować ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radziu45 Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Takie było kiedyś radio SAFARI Link to comment Share on other sites More sharing options...
samolocik Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Może i małe ale kurde mają coś w sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 I to ze złota Link to comment Share on other sites More sharing options...
janegab Posted March 18, 2017 Author Share Posted March 18, 2017 nie wszystko wykonałem proporcjonalnie np. kadłub przygrubawy ale na nim opiera się zapinka -zatrzask wyginałby sie wazne że wznios i motyl mają poprawne kąty.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matijus Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Czym to sterować ? To już pół biedy, ale czym nagrać oblot ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 To się steruje własną dumą i odpowiedzialnością. .... wydziubane telefonem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Drogą pewnych "układów" doleciał do mnie model od Janka . Naprawdę robi ogromne wrażenie na wszystkich domownikach . "Kawał" mikro modelu ze złota ,arcydzieło. Janku serdeczne dzięki. Posiada klips do zapięcia w czapkę ,klapę marynarki czy jako ekspozycja w pudełeczku. Ale też nie mogę pominąć faktu że Janek to konkretny gość !! Wizytówka jego pracowni zdradza że ma konkretny tytuł .Szacunek i uznanie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_P Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Szczerze zazdroszczę. Rewelacyjnie wygląda. Sam chętnie nabył bym takie cudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janegab Posted March 24, 2017 Author Share Posted March 24, 2017 Szczerze zazdroszczę. Rewelacyjnie wygląda. Sam chętnie nabył bym takie cudo. Konradzie .! Rafałowi wykonałem odzanke bezplatnie w rewanżu za wspaniale balasty i w pieknym etui , które otrzymalem bezplatnie . Rafał zaskoczyła mnie pozytywnie uprzejmoscią . Napisz jakie masz życzenie coś postaram sie wypocić. pozdrawiam Balasty w pieknym etui , ktore otrzymalem od Rafała Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRoman Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 I to jaki minister ! Jedynie słuszny ! Nie dawali tego za przynależność jak ministrowi M ... przez Maciarewicz. Oj nie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts