Irek M Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Czyżby temat umarł??? Nikt nie chwali sie super zawartością drugiego numeru?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 a czym tu się chwalić jak zobaczyłem to w sklepie to pierwszą myśl jaką miałem to za co oni chcą tyle kasy chyba że ten pędziel ma włosie z borsuka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 .... :devil: a nie z tchórzo-fredki? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Kolega ma tchurzo-fretkę i jest łysa... Więc albo kolesie z De Agostini ją ogolili albo to jakaś choroba... l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keczler Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 w ogóle ktoś to kupuje? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Pewnie kupują. Nawet przez chwilę nie widziałem 1 nr w kioskach czy MPKach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Obskoczyłem kilka kolporterów i w żadnym już nie mieli 1szego numeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Oblookajcie Allegro. Jak zobaczyłem te ceny to mi się żal zrobiło, że sam nie kupiłem kilku pierwszych numerów i nie wystawiłem :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 40zł... :shock: :shock: kto by przypuszczał... świetny biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keczler Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 :shock: :shock: no nie po prostu żalerstwo nie lepiej kupić sobie normalny model ze sklepu, albo samemu zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Z czego to śmigło jest, że taka cena? Wychodzi na to, że nasza akcja spaliła na panewce i dalej są tłumy naiwnych, którzy chcą to kupić.... Poza tym, skoro tak bardzo chcą pierwszy numer, to dlaczego nie zamówią go w wydawnictwie za 4.90 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 To jest Polska, tu sie Pije. A tak na powaznie...powszechna praktyka. Znam ludzi ktorzy kupowali latawce za 10zl w markecie i sprzedawali na allegro po 50, szly jak swieze bulki. Naiwnosc ludzka nie zna granic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Polak potrafi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukul Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam wszystkich, przepraszam, że tutaj ale dzięki temu tematowi trafiłem na forum. Jak pewnie wielu kolegów zanabyłem pierwszy numer tego wydawnictwa. Oczywiście podniecony powrotem do czasów dziecięcych i kilku dni spędzonych w pracowni modelarskiej MDK w Krakowie. Zamówiłem prenumeratę i rozpocząłem poszukiwania informacji o tym modelu trafiając tutaj. Po przeczytaniu całego tematu, przeliczeniu czasu oczekiwania i kosztów oraz porównaniu z cenami w sklepach właśnie zadzwoniłem i zrezygnowałem z prnumeraty. Jako ciekawostkę - której tutaj jeszcze nikt nie podał Pan z któym rozmawiałem podał mi orientacyjny koszt aparatury i silnika jako około 300 zł za każde z nich. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za bezpieczne sprowadzenie na ziemię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Z czego to śmigło jest, że taka cena? Wychodzi na to, że nasza akcja spaliła na panewce Nie do końca .... dziękuję za bezpieczne sprowadzenie na ziemię ... widać ,że choć jeden się uratował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ja TEŻ :!: :!: Dzięki waszej namowie i groźbach( ) zrezygnowałem z modelu i zapisałem se na prawo jazdy... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 To si nie liczy , jak byś napisał , że kupiłeś w to miejsce nowy model , to co innego Żartowałem , to jest już was 2 - czyli hurt, można mówić o grupowym porzucaniu modelarstwa gazetowego :devil: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloneTrooper Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Trzech, a to narażenie wydawnictwa na stratę 7000zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Może uda nam się przemówić do rozsądku innym zapaleńcom szajsu z De Agostini, to splajtują i nie będą już wypuszczać na rynek towarów po kosmicznych cenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.