karlem Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Kuba Kłosowski Cytuję: "Twój model myśliwca to doskonała replika..." "Model, który prezentujemy, jest wierną miniaturą oryginału." Jak się wypisuje takie rzeczy, to ktoś moze złapać za słowo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ano właśnie A do Spita mam szczególny sentyment więc będę się czepiał Nawet do wydawnictwa grzecznego maila wysłałem. Ciekawe co (i czy wogóle) odpowiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 eheh Wiec w takim razie przepraszam ze niedoczytalem. Zwracam honor . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Nawet do wydawnictwa grzecznego maila wysłałem. Ciekawe co (i czy wogóle) odpowiedzą Aż jestem ciekaw, jednakże obstawiam że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 a czy w tej wiadomosci napisales ze jestes modelarzem itd.?? jesli tak to raczej nieodpowiedza bo uznaja ze nikt niebedzie ich pouczal. z reszta nawet jak nienapisales tego to i tak uznaja ze sa najmądrzejsi :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Eee tam, nie ma znaczenia czy napisał że jest modelarzem czyn nie. Zapewne pani sekretarka która odbiera mejle, została poinstruowana aby te o negatywnej treści od razu kasować, a te pochlebne zapisywać, aby mogli je później zacytować w swoim piśmie :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zapewne pani sekretarka która odbiera mejle, została poinstruowana aby te o negatywnej treści od razu kasować, a te pochlebne zapisywać, aby mogli je później zacytować w swoim piśmie Za duzo tych cytatow nie bedzie :lol2: :rotfl: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Czepiacie się panowie Po pierwsze napisali jak wół : "Zbuduj model Spitfire’a i zobacz jak wzbija się w powietrze" - ani słowa o lądowaniu - tak ? Skoro nie będzie lądowania będzie mniej lub bardziej spektakularny krecior czyli emocje, a jak za emocje się tyle płaci to dopiero są emocje ! Po drugie kosztuje 5 razy więcej niż normalnie i tak ma być. Czemu się dziwić ? Pewnie przewidzieli, że prawie nikt do końca nie dotrwa, więc już na etapie 1/5 serii musi się to przynajmniej zwrócić... A reklamy są bo należą do części działalności firmy żeby nie upadła muszą się reklamować... w ich przypadku to prawie działalność statutowa Jak to zwykle bywa - kto chce i go stać kupi sobie na raty u nich (część czy też całość) a kto nie chce nie kupi w końcu przymusu nie ma :) Jak zapyta to mu pokażecie ten wątek i sam zdecyduje czy jest bogaty i cierpliwy czy też normalnie chce mieć model(e) i/lub uczyć się latać jak każdy "normalny biedak" czyli człowiek oszczędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Gdy piszecie o zakupie ratalnym w tym wypadku to ogarnia mnie porażający śmiech :lol2: !!! O jakich ratach tu mowa? Gdy kupujemy na raty telewizor to nie dostajemy w okreslonych terminach części produktu tylko od razu całosć. Płacimy tylko regularnie raty. Tu poszli na całość... :rotfl: :jupi: :devil: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jednym słowem nie opłaca się , ale ludzie są naiwni (nie wszyscy).Jutro będę w realu i jak będzie gazetka to kupie pierwszy , a zarazem ostatni numer ze względu na śmigło :wink: i zobaczymy co to warte.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Na raty ma jak widać szerokie znaczenie - tu produkt dostajesz w takim tempie jak za niego płacisz - jednak maksymalne tempo jest regulowane odgórnie, żeby człowiek nie przesadził. Zapewne po to by się skapował ile to go kosztuje - i nie wmówicie mi że taka taktyka jest nieskuteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekdziubak Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam mi się nie spieszy kupiłem pirszy numer i do biurka... Czy moge na kogoś liczyć za 2 latka jak będe miał wszystkie nr i przdłożyć je na dwg albo dfx i potem je laserem pociąć..?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 marekdziubak, przeczytaj ten watek jeszcze raz, dwa albo i 100 razy... a najlepiej zawsze jak kupisz kolejny nr... :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Marku a nie taniej kupić gotowego i rozebrać? a następnie na skaner,dwx i ponownie złożyć za dwa lata :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Bo te raty taki system argentyński, wpłacasz, wpłacasz i ... g...o z tego masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgart Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Kupiłem to dla śmigła. W środku niezłe kwiatki, wygląda jakby ktoś napisał specjalnie na opak dla lamerów. Napisane bowiem jest w opisie jest że skrzydła wytwarzają niezbędną do lotu siłę ciągu, natomiast śmigło wytwarza siłę nośną. Boję się co może być w kolejnych numerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Widać jest to dzieło wybitnych specjalistów :roll: . Mało kto tak potrafi mylić konia z pociągiem :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 a jak tak teraz sobie myśle że siedze na tym forum już jakiś czas i do tej pory byłem oszukiwany i wprowadzany w bład, gdyż napewno to co napiesane jest w deagostini jest prawdą a wy wszyscy się nie znacie :twisted: . Jak napisał poprzednik takie pismo tworzą spece ;D i chyba na rzeczy się znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 takie pismo tworzą spece ;D i chyba na rzeczy się znają. Musieli mieć do szkoły stromą drogę pod górę :mrgreen: :devil:. Jedynie z zasad marketingu coś im się w łepetynach zagnieździło :lol2: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 a jak tak teraz sobie myśle że siedze na tym forum już jakiś czas i do tej pory byłem oszukiwany i wprowadzany w bład, gdyż napewno to co napiesane jest w deagostini jest prawdą a wy wszyscy się nie znacie A ja chcialbym sie wkoncu dowiedziec - czy do silnika mam doczepic skrzydla i czy jesli tak to gdzie kupie jakies wingsavery i jaki ustawic kat zaklinowania smigla wzgledem anteny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.