MrTrulosek Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 A no tak to jest pisanie na tel .. Jarku bardzo sie cieszę ze w koncu sie udalo cos fajnego poskladac zobaczymy jak z moim rwd bedzie ale badzmy dobrej mysli, ogolnie to serwa dzialaja lepiej niz te w citabrii. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Przeczytaj proszę czasem co napisałeś zanim wyślesz. Normalnie jak bym czytał dialog policjanta z "Alo Alo" To smartfon pisze chyba????A tak to obserwuje tylko ha ha... Może czegoś się nauczę ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Latałem na skrzydle z RWD, robione zgodnie z planem oprócz lotek bo je wyciąłem jakoś dziwnie. Ale profil, szerokość długość zachowana. I latał. Tylko z wyważeniem trzeba się pilnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTrulosek Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Jedyne co teraz brakuje: Owiewki kabiny Srub do przykrecenia silnika jak i podkladek i nakretek I chyba tyle stawiam ze bd wazyl jakies 500 gram na oko (niestety nie mam wagi) dam zdj jak do domu wroce Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman67 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 kolego i jak tam skonczyles? hja tez rwd kleje z pianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman67 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 No i wystartowali i katastrofa. Niestety jakas wada konstrukcyjna spowodowala ze latanie skonczylo sie zanim sie zaczęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Nie łam się. Nie ty pierwszy. Da się odbudować. Sprawdź link do filmu. Nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman67 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 nie łamie się ;] raocha ze poleciał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 E tam "jakaś" wada... Schrzaniłeś mocowanie skrzydła. Albo poszły źle wklejone (lub słabe) listwy mocujące, albo licha i źle naprężona guma. Co do gumy to na przyszłość polecam się zaopatrzyć w cuś takiego np. https://abc-rc.pl/guma-modelarska-4x1mm-za-1mb Być może mi się wydaje, ale ja na filmie widzę, że skrzydło jest kiepsko umocowane na kadłubie i wiatr nim porusza. Kolejne uwagi: Schrzaniony wyrzut. Powinno się wyrzucać płasko - model powinien celować w horyzont. Nie ustawiłeś, lub ustawiłeś zbyt mały skłon silnika i model cholernie zadziera. PS Dlaczego nie umieściłeś posta z oblotem w "swojej" relacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman67 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Pisząc błąd konstrukcyjny miałem na myśli właśnie mój błąd przy konstruowaniu. o jaka relację z obrotu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Tu jest wątek z "Twoją" relacją z budowy modelu: http://pfmrc.eu/index.php/topic/72361-m%C3%B3j-pierwszy-model-depron-rwd-5/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman67 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 o qrcze pomyliłem wątki ;] o qrcze pomyliłem wątki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi