grzegor Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 https://www.youtube.com/watch?v=sZlsHmwdP9o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Cześć, dzięki za artykuły. Odsuwałem to od siebie, ale w końcu aerodynamika mnie dopadła. Muszę to przejść, gdyż do tej pory działałem według poniższych zasad: Teoria - kiedy wszystko wiemy, a nic nie działa, Praktyka - kiedy wszystko działa, a nie wiemy dlaczego, Połączenie teorii z praktyką: nic nie działa i nie wiemy dlaczego (mój przypadek ). Studium przypadku: kiedyś przyszedłem po córkę do przedszkola i chciałem się pochwalić, że byłem na łące polatać modelem. A ona na to: I znowu rozbiłeś?! W dalszej części czas na hamulce aerodynamiczne "tak to się chyba nazywa - teoretycznie" Pozdrawiam Patrzę na to co robisz( to czysta magia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Fajnie to wygląda, naprawdę PROFI. Trzeba koniecznie wątek przenieść do innego działu. Tylko do którego, do makiet chyba Moje spostrzeżenie co do wzniosu skrzydeł bo wcześniej została podniesiona ta kwestia. Nie należy się bać małego ujemnego wzniosu. Zrobiłem już kilka takich konstrukcji i lata się nimi normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 I na zakończenie tematu w 3D, skrzydła i stateczniki. A potem już tylko pod górkę, ale mam nadzieję, że model powstanie. Pozdrawiam I jeszcze coś. No powiem tak:SUPER!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 :___) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mromack Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Hmmmm...... narobiłeś ludziom smaka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Hmmmm...... narobiłeś ludziom smaka . Witaj Wojtku!!! Nasz kolega nawet nie wie jakiego Smaka narobił Mi. Po cichu liczę że może zobaczymy kiedyś razem w locie Iskrę i Irydę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Podobno jedna pełnowymiarowa Iryda ma być uzdatniona do lotu. Więc być może zobaczy się obie w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 W dniu 5.07.2021 o 16:01, grzegor napisał: Podobno jedna pełnowymiarowa Iryda ma być uzdatniona do lotu. Więc być może zobaczy się obie w powietrzu. Na to wyglada: https://dlapilota.pl/wiadomosci/hejmielecpl/iryda-wrocila-do-mielca-wielka-lotnicza-sensacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 10 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Oby się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi