cyrax_ojz Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 na listewki naklejone są 3mm paski balsy co wyrównuje pokrycie i daje dystans żeby folia nie dotykała wręg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 A ok, ma sens W sumie to prosta metoda rozwiązania problemu przejścia pełnego poszycia kadłuba w krycie folią. Do rozważenia w moim projekcie Gee Bee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Piękna robota. Już obserwuję ten temat... Za niedługo ruszam z budową pierwszego modelu z "tartaku", wiec będę podglądał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 cd. ster wysokości i zarys końcówek płatów chyba czas zrobić lotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 zawiasy w sterach już są końcówki wzmocnione no i lotki już prawie gotowe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 pogoda nie zachęcała do siedzenia w garażu to zabrałem się za coś co można zrobić w domu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 O Maciej widzę że również lubisz mój ulubiony "biskupi" kolor Skrzydło mojego Hero. Widać że "lubisz" go jednak mocniej ode mnie bo na twoim skrzydle jest bardziej wyrazisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 jest postęp serwa w kadłubie popychacze gotowe są koła zbliżam się do montażu silnika 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a2j Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Obserwuje temat i powiem jedno - piękna robota, chciał bym tak umieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Na to jest tylko jedna rada by się "naumieć". Drukować plany i budować. Za którymś razem musi się udać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Pięknie to wyszło Jednak skrzydła ze skosem pięknie poprawiają sylwetkę Jaka waga Ci wyszła pustego, ile przewidujesz wagi do lotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jaka waga Ci wyszła pustego, ile przewidujesz wagi do lotu? sam płatowiec z serwami 2190g z silnikiem i pakietami 3320g dojdzie jeszcze domek silnika, maska i mocowanie pakietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Czyli praktycznie kilogram więcej niż mój dwupłat. Trochę Ci zazdroszczę, nie będzie taki gazetowy Ja do swojego planuje dorzucić drugi pakiet 3s 5000mAh równolegle, głównie po to żeby go trochę dociążyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 model wyważony obyło się bez ołowiu będzie oblot w weekend to się okaże czy będzie do czego maskę robić edit....... no to mam model oblatany sc poprawny kąty silnika też się udało dobrać dobrze https://www.youtube.com/watch?v=rdm70df_21Q 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Pięknie ! Zawsze oblatujesz model tak blisko ziemi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Jak on MAJESTATYCZNIE lata ! To jest prawie jakies nierealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossimon Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 No ja też się zdziwiłem, że pierwszy oblot a końcówki skrzydeł prawie rysują po ziemi. Lata bardzo ładnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 I te nawroty...muszę takie poćwiczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Pięknie ! Zawsze oblatujesz model tak blisko ziemi ? Adamie toć wiesz przecież że ja jestem modelarz niskich lotów i wysoko nie umiem model wydaje się dość szybki ale daje rade wolniej kwestia kiedy lotki przestaną działać pewnie jak się dowiem to będzie za późno a wtedy lepiej chyba żeby model był bliżej ziemi była beczka jej zrobienie trwa tyle czasu co reklamy w polsacie chyba trzeba będzie się przyzwyczaić wylatałem 2 pakiety jutro prawdopodobnie ciąg dalszy lotów może odważniejsze będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Gratuluje oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi