milo Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Parę dni temu oblatałem model który ma docelowo służyć do holowania modeli szybowców. Trwają próby w locie. Jest to konstrukcja wspólna, moja i jednego z kolegów z forum adw. Więcej informacji: http://forum.aerodesignworks.eu/viewtopic.php?f=4&t=1590. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Docelowo benzynka czy elektryk pozostaje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Na prąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Jeden z lotów testowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Taki paskudny że aż piękny Fajna bardzo prosta konstrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jakiej wielkości modele planujesz holować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Szybowce ok 2000 gram wagi do lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Walenciak Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 2 kg - przy takiej wadze to raczej lepszy i wygodniejszy byłby start z ręki???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 2 kg - przy takiej wadze to raczej lepszy i wygodniejszy byłby start z ręki Tak, dokładnie. Korzystam z holu gumowego, a jak mam możliwość latam na zboczu. Jednak kto się nie rozwija to się cofa . Chcę, chcemy spróbować nowego rodzaju startu. Taki "rozwój" chyba jest logiczną drogą, na tym polega nasze hobby, nie zawsze powiązane z praktycznością . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Przy 2 kg przewiduję taniec św. Wita na holu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Jeden z dzisiejszych lotów. Więcej na forum adw. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Tukan jako nośnik kamery sportowej Tracer. Zapraszam na mój kanał na yt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Tukan z Muchą ter easy na sznurku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Mały ale jary. ? Modele do 2 kg ciągnie "milo" aż milo. Udana i sprawdzona konstrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nowa wersja Tukana, Tukan bis, kilka dni temu oblatana. Więcej na forum adw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 22 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja Kilka dni temu została oblatana kolejna wersja Tukana bis. Tym razem z napędem spalinowym. Krótki filmik z oblotu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja Czy on nie jest za szybki jak na holownik ? ... czy to tylko oblot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 23 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 8 godzin temu, RobRoy napisał: Czy on nie jest za szybki jak na holownik ? ... czy to tylko oblot... Myślę że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi