d9Jacek Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 5 godzin temu, Shock napisał: zachowujmy jakieś granice dobrego smaku i kultury Rafał, w 100% się z Tobą zgadzam ale odpowiedz mi na pytanie co w takim razie robi tu zdjęcie faceta z opuszczonymi spodniami, z wetknietą w tyłek rurą ??? Uważasz je za śmieszne ? Bo ja nie , jest po prostu obsceniczne , ale piana mi na usta nie wybija Nie musze go oglądać .Jakos to zdjęcie nie narusza "dobrego smaku " Konrada. No cóz o smakach i gustach nie dyskutuje sie . co do " nienachalnie pieknych" zgoda..tam granice dobrego smaku przekroczone edit ale żeby było jasne, absolutnie nie żądam usunięcia tego zdjęcia /postu itd bo jestem zdecytowanie przeciwny usuwaniu postów czyli mówiąc wprost CENZURZE !!!
Gość Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 3 godziny temu, d9Jacek napisał: Rafał, w 100% się z Tobą zgadzam ale odpowiedz mi na pytanie co w takim razie robi tu zdjęcie faceta z opuszczonymi spodniami, z wetknietą w tyłek rurą ??? Uważasz je za śmieszne ? Bo ja nie .Jakos to zdjęcie nie narusza "dobrego smaku " Konrada. No cóz o smakach i gustach nie dyskutuje sie co do " nienachalnie pieknych" zgoda..tam granice dobrego smaku przekroczone Mi tez to sie bardzo nie podoba i uwazam, ze jest to w bardzo zlym smaku (goly tylek jakiegos faceta).
Marek_Spy Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 Teraz to mnie obraziłeś ... Ale taka mentalność trudno. Nie będę się wypowiadał w tej materii bo ... Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka
d9Jacek Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 8 minut temu, Marek_Spy napisał: Teraz to mnie obraziłeś czekaj ,czekaj ...a w czym Cie obraziłem ???
tytan12 Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 7 minut temu, ret1911 napisał: Kaplica,przynajmniej byś zrobił dubbing.Nie znam języków obcych
Marek_Spy Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 czekaj ,czekaj ...a w czym Cie obraziłem ???Nie Ty a moderatorWysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Kaplica,przynajmniej byś zrobił dubbing.Nie znam języków obcychI znowu przedstawiciel wspaniałej cywilizacji zachodu nabija się z wschodniej Europy ... Żałosne Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka
enter1978 Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 39 minut temu, Marek_Spy napisał: I znowu przedstawiciel wspaniałej cywilizacji zachodu nabija się z wschodniej Europy ... Żałosne Jakiej cywilizacji? wspaniałej? Nie wiem czego wszyscy tak zazdroszczą, filmu nie oglądałem ale w łączyłem i trafiłem jak inteligencja zachodnia ciągnie drzwi i nie chcą się otworzyć , w końcu bezradny i zrezygnowany wezwał recepcjonistkę która w 7:10 zamiast ciągnąc pchnęła drzwi które się otworzyły. Jest ich dwóch a mają ze trzy szare komórki "i to do spółki".
Gość Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 O czym wy mówicie bo nie bardzo rozumiem?Wysłane z mojego Redmi Go przy użyciu Tapatalka
enter1978 Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 12 minut temu, ret1911 napisał: O czym wy mówicie bo nie bardzo rozumiem? Ja włączyłem ten na kilka sekund, i ten komentowałem 2 godziny temu, ret1911 napisał:
Gość Opublikowano 11 Września 2021 Opublikowano 11 Września 2021 17 godzin temu, enter1978 napisał: Jakiej cywilizacji? wspaniałej? Nie wiem czego wszyscy tak zazdroszczą, filmu nie oglądałem ale w łączyłem i trafiłem jak inteligencja zachodnia ciągnie drzwi i nie chcą się otworzyć , w końcu bezradny i zrezygnowany wezwał recepcjonistkę która w 7:10 zamiast ciągnąc pchnęła drzwi które się otworzyły. Jest ich dwóch a mają ze trzy szare komórki "i to do spółki". dwoch slowackich ignorantow.
jarek996 Opublikowano 11 Września 2021 Opublikowano 11 Września 2021 W dniu 10.09.2021 o 10:10, ret1911 napisał: Mi tez to sie bardzo nie podoba i uwazam, ze jest to w bardzo zlym smaku (goly tylek jakiegos faceta). Czy goly tylek jakliegos faceta jest gorszy jak goly tylek jakiejs kobiety ? Dla 5% facetow na 100% nie jest , a zreszta mamy rownouprawnienie ( podobno ) , wiec pokazujmy taka sama ilosc tylkow facetow , co tylkow kobiet.
wojcio69 Opublikowano 11 Września 2021 Opublikowano 11 Września 2021 35 minut temu, jarek996 napisał: Czy goly tylek jakliegos faceta jest gorszy jak goly tylek jakiejs kobiety ? To zależy czy jest podpięty wężem do grilla gazowego czy nie (patrz post z 4 września ) 1 2
d9Jacek Opublikowano 11 Września 2021 Opublikowano 11 Września 2021 2 godziny temu, jarek996 napisał: ..........pokazujmy taka sama ilosc tylkow facetow , co tylkow kobiet. Jarku, nie możemy pokazywać tyłków ( tyłeczków ) kobiet/dziewczyn , ponieważ jak to juz kiedyś napisał Moderator KonradP, ...."jest to Forum moderowane " i w związku z tym żadnych takich zdjęc i obrazków naruszających dobry smak nie będzie....A o smakach i gustach się nie dyskutuje , juz Rzymianie o tym mówili , więc c.b.d.o? ...https://www.youtube.com/watch?v=AapKpfGF0fE
Rekomendowane odpowiedzi