d9Jacek Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 5 godzin temu, Shock napisał: zachowujmy jakieś granice dobrego smaku i kultury Rafał, w 100% się z Tobą zgadzam ale odpowiedz mi na pytanie co w takim razie robi tu zdjęcie faceta z opuszczonymi spodniami, z wetknietą w tyłek rurą ??? Uważasz je za śmieszne ? Bo ja nie , jest po prostu obsceniczne , ale piana mi na usta nie wybija Nie musze go oglądać .Jakos to zdjęcie nie narusza "dobrego smaku " Konrada. No cóz o smakach i gustach nie dyskutuje sie . co do " nienachalnie pieknych" zgoda..tam granice dobrego smaku przekroczone edit ale żeby było jasne, absolutnie nie żądam usunięcia tego zdjęcia /postu itd bo jestem zdecytowanie przeciwny usuwaniu postów czyli mówiąc wprost CENZURZE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 3 godziny temu, d9Jacek napisał: Rafał, w 100% się z Tobą zgadzam ale odpowiedz mi na pytanie co w takim razie robi tu zdjęcie faceta z opuszczonymi spodniami, z wetknietą w tyłek rurą ??? Uważasz je za śmieszne ? Bo ja nie .Jakos to zdjęcie nie narusza "dobrego smaku " Konrada. No cóz o smakach i gustach nie dyskutuje sie co do " nienachalnie pieknych" zgoda..tam granice dobrego smaku przekroczone Mi tez to sie bardzo nie podoba i uwazam, ze jest to w bardzo zlym smaku (goly tylek jakiegos faceta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Teraz to mnie obraziłeś ... Ale taka mentalność trudno. Nie będę się wypowiadał w tej materii bo ... Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 8 minut temu, Marek_Spy napisał: Teraz to mnie obraziłeś czekaj ,czekaj ...a w czym Cie obraziłem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 7 minut temu, ret1911 napisał: Kaplica,przynajmniej byś zrobił dubbing.Nie znam języków obcych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 czekaj ,czekaj ...a w czym Cie obraziłem ???Nie Ty a moderatorWysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Kaplica,przynajmniej byś zrobił dubbing.Nie znam języków obcychI znowu przedstawiciel wspaniałej cywilizacji zachodu nabija się z wschodniej Europy ... Żałosne Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 39 minut temu, Marek_Spy napisał: I znowu przedstawiciel wspaniałej cywilizacji zachodu nabija się z wschodniej Europy ... Żałosne Jakiej cywilizacji? wspaniałej? Nie wiem czego wszyscy tak zazdroszczą, filmu nie oglądałem ale w łączyłem i trafiłem jak inteligencja zachodnia ciągnie drzwi i nie chcą się otworzyć , w końcu bezradny i zrezygnowany wezwał recepcjonistkę która w 7:10 zamiast ciągnąc pchnęła drzwi które się otworzyły. Jest ich dwóch a mają ze trzy szare komórki "i to do spółki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 O czym wy mówicie bo nie bardzo rozumiem?Wysłane z mojego Redmi Go przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 12 minut temu, ret1911 napisał: O czym wy mówicie bo nie bardzo rozumiem? Ja włączyłem ten na kilka sekund, i ten komentowałem 2 godziny temu, ret1911 napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 17 godzin temu, enter1978 napisał: Jakiej cywilizacji? wspaniałej? Nie wiem czego wszyscy tak zazdroszczą, filmu nie oglądałem ale w łączyłem i trafiłem jak inteligencja zachodnia ciągnie drzwi i nie chcą się otworzyć , w końcu bezradny i zrezygnowany wezwał recepcjonistkę która w 7:10 zamiast ciągnąc pchnęła drzwi które się otworzyły. Jest ich dwóch a mają ze trzy szare komórki "i to do spółki". dwoch slowackich ignorantow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 W dniu 10.09.2021 o 10:10, ret1911 napisał: Mi tez to sie bardzo nie podoba i uwazam, ze jest to w bardzo zlym smaku (goly tylek jakiegos faceta). Czy goly tylek jakliegos faceta jest gorszy jak goly tylek jakiejs kobiety ? Dla 5% facetow na 100% nie jest , a zreszta mamy rownouprawnienie ( podobno ) , wiec pokazujmy taka sama ilosc tylkow facetow , co tylkow kobiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 35 minut temu, jarek996 napisał: Czy goly tylek jakliegos faceta jest gorszy jak goly tylek jakiejs kobiety ? To zależy czy jest podpięty wężem do grilla gazowego czy nie (patrz post z 4 września ) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 2 godziny temu, jarek996 napisał: ..........pokazujmy taka sama ilosc tylkow facetow , co tylkow kobiet. Jarku, nie możemy pokazywać tyłków ( tyłeczków ) kobiet/dziewczyn , ponieważ jak to juz kiedyś napisał Moderator KonradP, ...."jest to Forum moderowane " i w związku z tym żadnych takich zdjęc i obrazków naruszających dobry smak nie będzie....A o smakach i gustach się nie dyskutuje , juz Rzymianie o tym mówili , więc c.b.d.o? ...https://www.youtube.com/watch?v=AapKpfGF0fE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Stare, ale nie o dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 tak kupa......mięci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi