robert.pilot Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Gratulacje... Dzisiaj podłączyłem wspomaganie...Dobrze, że fotki są w instrukcji...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Wow, że Wankla użyli do instrukcji to szacun . Powodzonka w locie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Dzięki, obserwuję już meteo na oblot.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Trzymam kciuki i czekam na wrażenia ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Podziękuję po udanym oblocie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Gotowy do kolejnej próby oblotu. Maska będzie pomalowana jak uda się oblot...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Oblot udany . Model lata tak jak pilot go prowadzi.Film zmontuję w tygodniu... straszny upał w Zielonej Górze (35 st.C.), aż kompa nie chce się odpalać...Po drugim locie, spierniczyłem lądowanie, model zrobił kangura i upadł na skrzydło, które pękło... ale już się naprawia...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaP. S. Oblot w super towarzystwie... z Marcinem...Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Wiedziałem, że tak będzie?? - oczywiście udany oblot, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Do obejrzenia... Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie i pomoc w budowie modelu. Od lat marzyłem aby zbudować model z "tartaku", który będzie latał... udało się... latami składałem modele ARTF, ale tylko z tego powodu, bo nie miałem miejsca na budowę, nie miałem czasu chodzić do modelarni (praca od 8,00 do 18,00). Udało się zorganizować warsztat w piwnicy, dodatkowo nabyłem garaż, w którym mogę spokojnie wykonywać "głośne" prace o każdej godzinie i każdego dnia. Czytając niektóre tematy na forum, dla niektórych z pfm, modelarz to ten, który zbuduje model od "zera" a ten kto składa modele ARTF, nie jest modelarzem, nie zgadzam się z tym, nie każdy ma warunki do budowy modelu... od momentu jak zacząłem chodzić do modelarni w wieku 12 lat czuję się modelarzem... Pozdrawiam Wszystkich i jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Bardzo ladny model, lot, ladowanie jak i Twoje uwagi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Brawo kolego ! Bylem ostatnio ( niestety tylko 2 dni ) w ZG i nawet jechalem dwa razy do Lagowa Lubuskiego , ale ze wzgledu na remont mostu w Chicago NIE wstapilem do Was lotnisko. Nastepnym razem umowimy sie jakos bardziej konkretnie , a moze nawet cos nawet polatamy . Szukac Ci nastepnego modelu ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 gratuluję udanego lądowania ? Oblot był chyba jakoś na wiosnę ale do pełni szczęścia zabrakło ostatniego elementu, tym razem nic nie zawiodło i jest SUPER. Jeszcze raz gratuluje budowy modelu od zera i doprowadzenia projektu do szczęśliwego końca. Czekam na kolejne filmy z latania, stres będzie już mniejszy a frajda z latania większa ? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Dzięki... 24 minuty temu, jarek996 napisał: Nastepnym razem umowimy sie jakos bardziej konkretnie , a moze nawet cos nawet polatamy . Szukac Ci nastepnego modelu ? ? Nie ma problemu, wcześniej daj znać... myślę o następnym modelu, chciałbym zbudować Dromadera lub Kruka, rozpiętość około 1,8 - 2m (oczywiście spalina). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 32 minuty temu, robert.pilot napisał: Dzięki... Nie ma problemu, wcześniej daj znać... myślę o następnym modelu, chciałbym zbudować Dromadera lub Kruka, rozpiętość około 1,8 - 2m (oczywiście spalina). Idziesz w rolnictwo powiadasz ? Myslalem , ze czas na cos "wojennego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Każdy samolot ma w sobie to coś... zawsze podobały mi się dromadery, pierwszy samolot z dzieciństwa, który widziałem z bliska i siedziałem w środku. To od niego zaczęła się moja miłość do lotnictwa i modelarstwa. Przecież dromader to nie tylko agro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 24 minuty temu, robert.pilot napisał: Przecież dromader to nie tylko agro Jasne ! Jak widac po Beirucie , materialy agro , to tez nie tylko agro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Oj Jarek, Jarek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 9 minut temu, robert.pilot napisał: Oj Jarek, Jarek... Ja mam plan sprzedac ponad polowe kolekcji i skupic sie na moim "tajnym" projekcie ( ktory i tak zostanie ujawniony ? ) . Przejrzalem ostatnio moja modelarnie i stwierdzilem , ze jestem jakims "chomikiem" !!! Caly czas cos kupuje , ale w sumie nie wiem PO CO !!! Czas sie z tym zwyczajnie rozstac . Musze porobic zdjecia , popatrzec jakie bebechy w czesci modeli siedza ( nawet nie wiem szczerze mowiac ) i moze zamieszcze czesc na naszej gieldzie . Wlasnie za chwile ide do modelarni i musze to wszystko "skatalogowac" . Trzeba zrobic chociaz jakis pierwszy krok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Czekam na ogłoszenia... też jestem chomikiem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Puszcze Ci na PRIVa co mam do sprzedania ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi