Depesz Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Musze Was zmartwić, z pewnego źródła wiem, że model będzie kosztował ok 1200 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Tomek KOVERALL i będzie cacy moja RWD-6 też się w niego ubierze Zdecydowanie zgadzam się z Kamyczkiem. Odkąd pokryłem tym Spacewalkera - nie uznaję już innego pokrycia do wiekszych (niż małe elektryczki) modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 1200 zl to raczej malo konkurecyjna cena.Posiadam juz wilge z tej firmy i bylem bardzo zadowolony z jakosci jaka proponuje nam artex.No ale cena 350 wilgi do 1200 dla rwd to jednak sporo jak dla biednego modelarza z polski 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeśli 1200 to Jano będzie zadowolony. Będzie mógł go kupić, ponieważ nie będzie to model często spotykany na naszych lotniskach :devil: . Ja w każdym razie przy takiej cenie odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeśli 1200 to Jano będzie zadowolony. Będzie mógł go kupić, ponieważ nie będzie to model często spotykany na naszych lotniskach :devil: . Ale Jano już trenerkami nie lata :cry: Dla mnie też cena zaporowa te 1200 zł. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Te 1200zł to następna plotka. Proponuje wziąć na wstrzymanie:) choć przy tej wielkości i mechanizacji to cena do przełknięcia.Mnie martwi że to będzie Kit i gdzie składać taki ogromny model a potem gdzie go schować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Mnie bardziej martwi że nie ma dwóch,ewentualnie 4 silników ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 ...musisz B-52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Proponuje wziąć na wstrzymanie:) choć przy tej wielkości i mechanizacji to cena do przełknięcia.Mnie martwi że to będzie Kit i gdzie składać taki ogromny model a potem gdzie go schować. Widzę Jano , że się zachęciłeś jak już nie wielu będzie go miało. Ja mogę go dla Ciebie przechowywać jak dasz trochę polatać. Ja lubię latać trenerkami :lol2: Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Tomek napisał: Mnie bardziej martwi że nie ma dwóch,ewentualnie 4 silników O czuję bratnią duszę :jupi: Rozumiem, że z Łosiem trochę nie wychodzi bo to model trudny w przeniesieniu do makiety (myślę o właściwościach lotnych). Może by tak innego cywila jak niepolskiego to pięknego i dobrze latającego DH-88 Comet? Tomku jesteś blisko włascicieli może im szepnij coś takie go na 3 metry :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Geralt, :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Geralt, :shock: :shock: :shock: Każdy lubi coś innego. Tylko nie wiem czy Artex by sprzedał więcej niż 2 sztuki takiego wielo-motorowca 3m (jeden dla Tomka a drugi dla Geralta) :lol2: Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ...mnie zaszokowały te dobre własności lotne Comet'a :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Geralt, :shock: :shock: :shock: Każdy lubi coś innego. Tylko nie wiem czy Artex by sprzedał więcej niż 2 sztuki takiego wielo-motorowca 3m (jeden dla Tomka a drugi dla Geralta) :lol2: Darek Odbiegamy od tematu, ale jak już mowa o wielomotorowcach to może w innym klimacie takim polatajcie: http://www.theworldmodels.com/para/instruction/pdf/E268XM.pdf http://www.airborne-models.com/html/productdetails.asp?ProductID=133 3 metry ma i aż 6 silników. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Wracając do tematu , to zaczyna być odczuwalne zmęczenie materiału , znaczy się usera oczekiwaniem na model. Najchętniej to w sobotę zabrał bym d. w k . i pojechał po model , najwyżej jeszcze golasa bez pudełka. Tylko , że dziś przy okazji tel. dowiedziałem się że do 5.01.2009 firma ma kłódkę na zamki pozakładane Chyba w takim razie pozostanie mi dokończyć plany Łosia , czekając na tego 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 poczytałem i naprawdę piękny model .... ale dyskusja mocno odbiega od tematu ... mysle ze sobie taki kupie, zrobie i chyba będę bał sie nim latać :rotfl: ja tak mam jak model zbyt ladny :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 No i co? Mamy dzis 6.01.2009 ,a ceny dalej niema.Jakis nieszczesliwy ten zestaw bo a to balsy brak ,a to Swieta i tak dalej.Moze ktos cos wie w tej sprawie bo nie wiem czy mi te2000 starczy? Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 2000 nie ale 2009 juz tak ,,,, też czekam i nawet mam "celową kopertę w którą kładę" no chyba że trzeba bedzie miec walizkę. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 "celową kopertę w którą kładę" Są tacy, którzy mają lepiej- dostają koperty z gotowym wsadem ;D :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 epidemia już się rozpoczęła ...a powinni dzielić między biednych a nie ich łupić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.