Ja-Jacek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ale to fajne 14 stron o czys co jest ale go niema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 coś jak opowieści o yetim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 będzie kosztować koło 1200zł, a sprzedaż zacznie się po targach modelarskich w Norymberdze bodajże, tylko cicho! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 epidemia już się rozpoczęła ...a powinni dzielić między biednych a nie ich łupić :wink: hihi juz to bylo za komuny . Ja wiem ze bedzie kosztowac 1600 ale z podwoziem amortyzowanym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 nieprawda dla tych co się udzielali w tym wątku jest 50% zniżki ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 nieprawda dla tych co się udzielali w tym wątku jest 50% zniżki ...... Na przesylke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 nie, bo za opakowanie a ogólnie to jestem za a nawet przeciw !! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 nieprawda dla tych co się udzielali w tym wątku jest 50% zniżki ...... dojdzie ze 30 stron :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ale to fajne 14 stron o czys co jest ale go niema! Parafrazując znanego polityka :mrgreen: " Artex'ie - wielkie pustki uczyniłes w domu moim... Pełno ciebie, a jakoby nikogo nie było..." :devil: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 nieprawda dla tych co się udzielali w tym wątku jest 50% zniżki ...... No piękny model się szykuje To teraz mogę liczyć na zniżkę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Podobno ładny model ładnie lata ale jak lata ładny model, którego nie ma? Pewnie nie będzie mnie stać na niego ale i tak jestem ciekaw co się dzieje w temacie, jak będzie latał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Model nie wejdzie do sprzedaży dopóki nie zostanie ulotniony, żeby nie było że nielot. Przy takiej pogodzie trochę to potrwa. A pewnie jeszcze najpierw pojedzie na targi , co jeszcze wydłuży ten czas. Więc na model przyjdzie trochę poczekać. Cena też nie jest ustalona i na razie, do oblotu, nie będzie. Nie ma to jak przynieść "pomyślne" wieści . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 a co dawniej robiono z posłańcami złych wieści bo nie pamiętam?............... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Lot czy nie lot jak znam życie to cena czeka na targi. Jak będzie duże zainteresowanie cena będzie ustawiona pod odbirców zachodnich. Jak nikłe cena zostanie ustawiona na rynek polski. Polski rynek modelarski jest tak mało chłonny że zawsze szuka się chętnych tam gdzie jest więcej modelarzy. Patrząc na skalę zarobków na zachodzie i w Polsce tak się zastanawiam dlaczego tak dużo towarów nie tylko modelarskich jest droższa w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 a co dawniej robiono z posłańcami złych wieści bo nie pamiętam?............... Oddawano im swoj najlepszy model i aparature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 oddam "szybkiego edga "... szybko się go pakuje bo jest w czarnym worku jako opcja butelka CA :mrgreen: do lata powinien skończyć o ile fragmenty trafią na swoje miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 oddam "szybkiego edga "... szybko się go pakuje bo jest w czarnym worku jako opcja butelka CA :mrgreen: do lata powinien skończyć o ile fragmenty trafią na swoje miejsce ja lubię puzle wysyłaj do mnie :rotfl: CA mam :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ale to Tomek miał dostać zewłoki w nagrodę za złe wieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 no to co ? Tomek pewnie nie chce a ja mogę popuzlowac i biorę w ciemno :rotfl: :rotfl: :rotfl: A RWD nie bedzie latał a za to bedzie drogo kosztował i dopiero bedzie w przyszlym roku i inne ..... ( ponure dopisac) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie, no ja puzzli nie biorę , czekam aż balsa wyrośnie na RWD :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.