Skocz do zawartości

RWD-9 1,92m +video

Tomek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
epidemia już się rozpoczęła ...a powinni dzielić między biednych a nie ich łupić :wink:

hihi juz to bylo za komuny . Ja wiem ze bedzie kosztowac 1600 ale z podwoziem amortyzowanym .

Opublikowano
Ale to fajne 14 stron o czys co jest ale go niema!

Parafrazując znanego polityka :mrgreen:

" Artex'ie - wielkie pustki uczyniłes w domu moim...

Pełno ciebie, a jakoby nikogo nie było..."

:devil: :rotfl:

Opublikowano
nieprawda dla tych co się udzielali w tym wątku jest 50% zniżki ......

No piękny model się szykuje :D To teraz mogę liczyć na zniżkę :mrgreen:

Opublikowano

Podobno ładny model ładnie lata ale jak lata ładny model, którego nie ma?

Pewnie nie będzie mnie stać na niego ale i tak jestem ciekaw co się dzieje w temacie, jak będzie latał...

Opublikowano

Model nie wejdzie do sprzedaży dopóki nie zostanie ulotniony, żeby nie było że nielot.

Przy takiej pogodzie trochę to potrwa.

A pewnie jeszcze najpierw pojedzie na targi , co jeszcze wydłuży ten czas.

Więc na model przyjdzie trochę poczekać.

Cena też nie jest ustalona i na razie, do oblotu, nie będzie.

Nie ma to jak przynieść "pomyślne" wieści . :(

Opublikowano

Lot czy nie lot jak znam życie to cena czeka na targi. Jak będzie duże zainteresowanie cena będzie ustawiona pod odbirców zachodnich. Jak nikłe cena zostanie ustawiona na rynek polski. Polski rynek modelarski jest tak mało chłonny że zawsze szuka się chętnych tam gdzie jest więcej modelarzy. Patrząc na skalę zarobków na zachodzie i w Polsce tak się zastanawiam dlaczego tak dużo towarów nie tylko modelarskich jest droższa w Polsce?

Opublikowano

oddam "szybkiego edga "... szybko się go pakuje bo jest w czarnym worku jako opcja butelka CA :mrgreen: do lata powinien skończyć o ile fragmenty trafią na swoje miejsce

Opublikowano
oddam "szybkiego edga "... szybko się go pakuje bo jest w czarnym worku jako opcja butelka CA :mrgreen: do lata powinien skończyć o ile fragmenty trafią na swoje miejsce

ja lubię puzle wysyłaj do mnie :rotfl: CA mam :rotfl:

Opublikowano

no to co ? Tomek pewnie nie chce a ja mogę popuzlowac i biorę w ciemno :rotfl: :rotfl: :rotfl: A RWD nie bedzie latał a za to bedzie drogo kosztował i dopiero bedzie w przyszlym roku i inne ..... ( ponure dopisac) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.