Łukasz99 Opublikowano 29 Maja 2018 Opublikowano 29 Maja 2018 W imieniu organizatorów serdecznie zapraszam wszystkich zawodników do Krosna na III Ogólnopolskie Zawody F3K zaliczane do Pucharu Polski 2018! Link do Rejestracji: https://goo.gl/forms/9rxALCBNwB1I5STv2 Biuletyn już wkrótce!
Łukasz99 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 Pojawił się Biuletyn Zawodów: LINK Zapraszamy wszystkich zainteresowanych Ja na pewno będę! To już chyba mała "tradycja"
Czaro Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Dziękuję bardzo za zorganizowanie tych zawodów. Pomimo wszelkich przeciwności losu organizatorzy starali się pokonać problemy i dociągnąć imprezę do końca, co ostatecznie się udało. Zuchy! Pogoda była trudna, sporo silnych podmuchów wiatru i przelotnych opadów, przez które trzeba było przerywać konkurencje. Momentami termiki nie było wcale, a innym razem wyrywała z butów. Ja się tak zakiwałem ze zmianami balastów w modelu, że już nie wiedziałem co i do czego. Wszystkim zawodnikom, a w szczególności temu z 1. miejsca gratuluję hartu ducha. Podium odważnych juniorów, którzy nie bali się trudnej pogody Wyniki pokazują, że letko nie było Do zobaczenia na Podkarpaciu za rok!
Rekomendowane odpowiedzi