Gość Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Zastrzały są zamocowane w osi obrotu statecznika więc nie powinno być problemów z regulacją zaklinowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Dalsze prace nad mechanizmem statecznika poziomego. Regulacja kąta jest realizowana przez obrót śruby M3, do której jest dostęp od spodu kadłuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Moglem to w sumie napisac na PRIVIE , ale ja nie wstydze sie swoich uczuc .... Kocham Cie Krzysiu (Na razie za Twoja robote , ale zobaczymy JAK to sie rozwinie ) Najbardziej lubie jak napiszesz post typu : ZROBILEM OSLONY SILNIKOW i zalaczysz 3 zdjecia czegos , czego ja nigdy nie zrobie ... To brzmi u Ciebie tak lekko , jak u mnie np ; ZROBILEM KUPE 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Dalsze prace nad mechanizmem statecznika poziomego. Regulacja kąta jest realizowana przez obrót śruby M3, do której jest dostęp od spodu kadłuba. Dymyslam sie, ze zabezpieczysz ta srubke przed przypadkowym odkrecaniem. Ale widzac Twoje projekty, jest to pewnie glupie pytanie, wiec zapomnij o nim . Moglem to w sumie napisac na PRIVIE , ale ja nie wstydze sie swoich uczuc .... Kocham Cie Krzysiu .... Krzysiu, tez nie kocham! A zona mowi, ze jestem malo uczuciowy . Zaczynam powoili wprowadzac Twoja metode tzn ~1 godziny dziennie pracy nad modelem, ale powoli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Moglem to w sumie napisac na PRIVIE , ale ja nie wstydze sie swoich uczuc .... Kocham Cie Krzysiu (Na razie za Twoja robote , ale zobaczymy JAK to sie rozwinie ) Najbardziej lubie jak napiszesz post typu : ZROBILEM OSLONY SILNIKOW i zalaczysz 3 zdjecia czegos , czego ja nigdy nie zrobie ... To brzmi u Ciebie tak lekko , jak u mnie np ; ZROBILEM KUPE Tylko proszę Jarku, nie załączaj zdjęć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 26 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Cieszę się, że moja praca wzbudza w Was tak pozytywne emocje . Teraz postanowiłem zrobić element mocowania statecznika pionowego. Początkowo chciałem go po prostu wkleić, ale po namyśle zmieniłem koncepcję. Wytoczyłem z duralu gniazdo ze śrubą kontrującą. Teraz da się go wyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Hahahaha ! O tym wlasnie pisalem wczoraj : "Wytoczyłem z duralu gniazdo ze śrubą kontrującą" Wzial i sobie wytoczyl :D Dobrze , ze przynajmniej na rowerze ze mna nie masz szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Dymyslam sie, ze zabezpieczysz ta srubke przed przypadkowym odkrecaniem. Ale widzac Twoje projekty, jest to pewnie glupie pytanie, wiec zapomnij o nim . Krzysiu, tez nie kocham! A zona mowi, ze jestem malo uczuciowy . Zaczynam powoili wprowadzac Twoja metode tzn ~1 godziny dziennie pracy nad modelem, ale powoli.. Spiesze doniesc że ja ma też takie przemyślenia odnośnie budowy, pół roku temu, patrzyłem się na stół z swoimi 4 modelami i stwierdziłem,że oprócz jednego to wszytkie nadają się do pieca. I tak se myślę, że lepiej zainwestować czas pieniądze w zbudowanie porządnego modelu a nie lepić kolejnego gniota z którym wstyd się pokazać. Tutaj dobrym przykładem jest wspomniany Krzysiu Krzysiu, buduje powoli a dokładnie i w rezultacie ma same świetne modele. Dobra idę gnoić dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 27 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Finalnie wygląda to teraz tak: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Widze , ze kratownica lakierowana. Domyslam sie , ze to zabezpieczenie przed wszechobecna w wodnoplatach wilgocia ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 1 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Elementy napędu steru wysokości. Ten mechanizm będzie zamontowany w tylnej części kadłuba pod statecznikiem poziomym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Złożony wstępnie mechanizm napędu steru wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 11 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Trochę kadłuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 17 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Trochę gimnastyki z zastrzałami statecznika poziomego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Toz to dla Ciebie zwykly PRZYSIAD , a nie zadna gimnastyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Cześć. Oglądam kolejną relacje i doszedłem do wniosku że Ja się chyba starzeje bo coraz częściej oglądam relacje z budowy a coraz mniej latam. Czysta robota, połączenie kilku technik . Zasaiadam na widowni , pozdrawiam. Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Cześć. Oglądam kolejną relacje i doszedłem do wniosku że Ja się chyba starzeje bo coraz częściej oglądam relacje z budowy a coraz mniej latam. Też się na tym łapię Dalsze prace nad usztywnieniem usterzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi