Atomizer Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Wczorajsze loty zakończone małą kraksą Najbardziej prawdopodobna przyczyna to zerwanie łączności (zasięgu radia)... ale nie będę dochodzić szczegółów, to nie pierwszy taki przypadek... wypadek... Posejdona w jego karierze... a jak by nie liczył to czwarta kraksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grzesiek Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zmień radio zanim komuś zrobisz krzywdę. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Temat był. Zostało to wyjaśnione. Było dużo krzyku. Wnioski jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zmień radio zanim komuś zrobisz krzywdę. Nie tylko aparaturę, na początek do zmiany jest sposób myślenia ..."ale nie będę dochodzić szczegółów, to nie pierwszy taki przypadek..."... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Tym bardziej, że na 3 foto widać zabudowania. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 [...] ale nie będę dochodzić szczegółów, to nie pierwszy taki przypadek... wypadek... Posejdona w jego karierze... a jak by nie liczył to czwarta kraksa To ja chyba jakiś nadwrażliwy jestem albo mam fobie lękowe... Dziś uziemiłem jeden ze średnich moich modeli do czasu wyjaśnienia i rozwiązania problemu. Nadajnik też pod lupę. Spostrzeżenie - samoistnie zmienił się zakres gazu, także prawa lotka w skrajnym położeniu stoi wyżej niż dotychczas. Kto by się przejmował takimi drobiazgami... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi