M.Ch. Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 OGROMNY PLUS w moich oczach dla sklepu! Uczciwa promocja, ceny jak zawsze i -15% na WSZYSTKO! oprócz rzeczy już przecenionych czy w innej promocji. SZACUN jak mawia młodzież.
Elvis Opublikowano 19 Stycznia 2022 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Aktualnie nadal bez zmian, trzymają bardzo wysoki poziom obsługi co zdarza się dziś coraz rzadziej. Przyjemnie wydaje się u nich talary ? Brawo dla ekipy sklepu a zwłaszcza dla p. Michała - trzymajcie tak dalej.
sbogdan1 Opublikowano 15 Maja 2024 Opublikowano 15 Maja 2024 Trochę czasu minęło od ostatniego wpisu, tak jak napisał Krzysztof nadal wysoki poziom. Ostatnie zakupy potwierdzają rzetelność sklepu. Kontakt tak telefoniczny jak i mailowy doskonały, no i towar zabezpieczony zawsze idealnie.
matiknh Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Też polecam, spory asortyment i dobry kontakt. Szybki czas realizacji.
AndrzejC Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Jako, że do sklepu stacjonarnego na Zawalnej mam rzut beretem, to często bywam. Od lat. Jako klient może troszkę zaprzyjaźniony, ale bez przesady. I mam swoje obserwacje. Po pierwsze Michał, który jest kierownikiem, sprzedawcą, serwisantem itp. Żyje tym co robi. Wszystkim chce pomóc, ale nie wszystkim pomóc się da. Panowie mają pogląd na sprawę ze strony klienta. W sumie ja także, ale wielokrotnie przysłuchiwałem się rozmowom telefonicznym z klientami... To ja wam mówię, że kierownik Michał ma świętą cierpliwość, i nie daje się wyprowadzić z równowagi, i cierpliwie słucha tego, co do niego nadają. Myślę, że Szef firmy powinien wypłacać "szkodliwe" za to co musi wysłuchiwać.🙂 Parę razy było na głośno mówiącym trybie, więc ja wam mówię, że Michał za życia do nieba pójdzie za to, że nerwy na wodzy trzyma. Niespotykanie spokojny człowiek moim zdaniem i bardzo kulturalny. Ja bym nie wytrzymał. Czasem naprawiam te szroty, które są przysyłane w ramach reklamacji i te z którymi Michał nie może sobie poradzić, zwłaszcza te od łódek, lub od silników spalinowych. I możecie mi wierzyć, że 90% waszych pretensji możecie sobie na gwoździu powiesić. Nie powiem gdzie... A.C. 1 1
Irek M Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Ja też uważam, że co najmniej od kilkunastu lat niczego sklepowi zarzucić nie można. Również ode mnie duży plus.
Ryszard_I Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Bardzo lubię ten sklep i polecam. Od lat profesjonalnie i bezpiecznie.
Rekomendowane odpowiedzi