wojcio69 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Czy jest ktoś w Poznaniu zajmujący się serwisem, naprawą aparatur? Dziękuję za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Witam wiem i znam ale w Bydgoszcz Andrzej Piec tel. na PW pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 A co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Pan Piec dobry fachowiec, polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Też proszę nr tel. do p. Andrzeja na PW. Pzdr. Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Panowie a czy Pan Piec naprawia też ładowarki? niestety moja C60 odmówiła posłuszeństwa już jakiś czas temu a że tania nie była to szkoda mi ją na śmietnik oddać. pozdrawiam. Chyba że znacie jakiegoś innego fachowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek_O. Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 http://www.rcmodelserwis.pl/adres.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Mam nadzieję że aktualna sprawa z numerem tel.kiedyś już dawałem do niego aparaturę ale numer zabyłem .prosiłbym numer jeśli można także na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar61 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 W Warszawie jest RC-serwis wykonuje wszelkie naprawy /aparatur, modeli i inne-link:http://www.rcmodelserwis.pl/serwisRC.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Cześć. Czy Pan Andrzej Piec jeszcze serwisuje aparatury? Gdzieś posiałem nr tel. Jeżeli tak to proszę o kontakt do niego. Dość pilne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 A to nie przypadkiem to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Dzwoniłem do Pana Andrzeja Pieca. Nic nie przyjmuje do naprawy aż do jesieni (prawdopodobnie wrzesień) bo ma remont. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagi Opublikowano 12 Listopada Udostępnij Opublikowano 12 Listopada Poproszę tel. do Pana Andrzeja Piece mam mały problem z MZ24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi