jarek996 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Krecic TRZEBA, a model budowac MOZNA 😉 Nie lubie zbyt szybkiego budowania. Zreszta czekam na zamowiony material. Najpierw "wystrzelalem" to co mialem (oj, niektore "plattki" balsy mialy pewnie ze 30 lat!!!) a teraz pojade na tym, ktory do mnie idzie. Z drugiej strony, tak sobie mysle, ze gdyby Lucjan jezdzil rowerem, a nie budowal modele, to jezdzilby srednio 130-150 km dziennie 😂
Viper Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Korzystając z cudownie wolnego przedpołudnia wyskoczyłem na szybkie kółeczko. Zimno, ale przyjemnie, koło 1 stopnia, delikatny wiaterek i słonko, och jak mi brakuje słonka przez te ciemne miesiące, więc bardzo przyjemnie się pedałowało. Najpierw był mój ulubiony Las Kabacki, ależ to cudowne miejsce i do biegania i na spacer i rower, acz na rower to trochę szybko się śmiga z jednego końca w drugi. Ty skraj lasu, a właściwie łąki/pola Ponieważ miałem niedosyt, to z Lasu Kabackiego do Konstancina to juz przysłowiowy rzut kamieniem. Tu droga przez Konstancin wzdłuż rzeki Jeziorki Bardzo lubię wał wzdłuż Jeziorki, fajny odkryty teren, tylko momentami szumi rzeczka, wokół pola i słonko No i w końcu bardzo przyjemne miejsce, czyli widok z mostu przez Jeziorkę na Jeziorkę wpadającą do Wisły, bardzo lubię ten punkt, zwłaszcza iż jest na przecięciu kilku tras rowerowych i tym oto sposobem w około 1.40 godz trzasnęło prawie 33 km. Słaba dynamika i tempo, ostatnio mało i bardzo nieregularnie jeździłem, ale fun jest, a o to chodzi 1
jarek996 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Fajne fotki! Ja dzisiaj 47 km. Mgliscie, 3 stopnie. Nic ciekawego (poza kreceniem). 1
Viper Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu Bo miejsce fajne i traska urokliwa i urozmaicona, jedna chyba z moich ulubionych na taki szybki nie za bardzo odległy wypad, dzięki
Rekomendowane odpowiedzi