Kruk Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Kupiony na OLX, sprzedawca zapiera się że jest nowy i nic nie było dłubane. Ciekawe skąd opiłki aluminium na silniku...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 nooo...raczej trochę " ztuningowany" został , co by sie pod osłonę silnika zmieścił. A co ma w srodku tego na zdjęciu nie widać. a opiłki skąd ?? no z piłowania/tuningowania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Dokładnie to gościowi napisałem, to mnie oskarżył że "chce sobie stary zamienić na nowy"..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 a co było na zdjęciach zamieszczonych razem z ogłoszeniem na OLX ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Dostales tuning w cenie mozesz mu wyslac fotke nowego - nowego ciekawe co powie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Teraz już nie zobaczę, ale wydawał się ok. Zobaczę jak pracuje, w środku jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Na OLX był opiłowany ,rozmawiałem o nim z Sekatorem i też to zauważył. Może będzie dobry ale ja go nie kupiłem ponieważ gość twierdził że nic przy nim nie dłubał. Taki silnik trzeba gruntownie wyczyścić a to się wiąże ze zdjęciem głowicy,niby nic ale zawsze to nie nowy. Szansa na to że nie jest zużyty jest spora jednak w dobie myjek ultradźwiękowych nie chciałem ryzykować Skoro już kupiłeś trzymam kciuki że to nie wtopa P.S. Wyszukiwarka pokazuje nadal zdjęcia powiązane z ogłoszeniem a to że gość je usunął , no cóż w sieci nic nie ginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Silnik po dzwonie. Zeszlifowane z przodu żeberka i kołnierz gaźnika o czymś świadczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 TZN dzwon w niego uderzyl ? Wyglada na nowy ( to mozna sprawdzic w 10 min ) , ale "dopasowany" pilnikiem do jakiejs obudowy , Kat "szlifowania" zeberek glowicy pokrywa sie prawie z tym "szlifem" na gazniku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie raz w kombacie dzwoniło się silnikiem o glebę. Sadzenie marchewek modelem bez skrzydła jest wyjątkowo proste. 25FX to mały i zwarty silnik. Jeżeli kręci się i nie blokuje w żadnym położeniu to będzie chodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 TZN dzwon w niego uderzyl ? Wyglada na nowy ( to mozna sprawdzic w 10 min ) , ale "dopasowany" pilnikiem do jakiejs obudowy , Kat "szlifowania" zeberek glowicy pokrywa sie prawie z tym "szlifem" na gazniku. a co napisałem ??? Napisano dziś, 17:45 nooo...raczej trochę " ztuningowany" został co by sie pod osłone silnika zmieścił. A co ma w srodku tego na zdjęciu nie widać. a opiłki skąd ?? no z piłowania/tuningowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nie raz w kombacie dzwoniło się silnikiem o glebę. Sadzenie marchewek modelem bez skrzydła jest wyjątkowo proste. 25FX to mały i zwarty silnik. Jeżeli kręci się i nie blokuje w żadnym położeniu to będzie chodził. Fakt na 1000% dzwon się z tym silnikiem zderzył . Wnętrza nie widać, ale wg moich obserwacji silnik był tylko na chwilę wkręcony w model i raczej nawet nie był uruchomiony. Widać to po śladach przy otworach w łapach do mocowania. Silnik po kontakcie z glebą lub czymś twardym wygląda zupełnie inaczej . Jak dla mnie nowy tylko karter ordynarnie potraktowany pilnikiem. Silnik po kraksie może wyglądać np tak jak na zdjęciu. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 w FXie jeszcze ta głowica zeszlifowana ujdzie, ale jak można było tak gaźnik skaleczyć. żal patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Auć !!! To bolało ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Temat zakończony pomyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruk Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Tak. Dogadaliśmy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi