qba Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witajcie Rok 2020 zapowiada się bardzo smacznie jeżeli chodzi o filmy: Powiem Wam że mam ciarki jak trailer oglądam mam nadzieje że będzie filmidło na miarę pierwszej części. Drugim filmem który już niedługo będzie w kinach są PSY 3, też liczę na zachowanie klimatu poprzednich cześci
poharatek Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Z przyszłorocznych filmów, to najbardziej czekam na to: (Post głównie w ramach sprawdzenia, jak teraz się filmy z tubki wstawia ?)
jarek996 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 3 hours ago, zalesvw said: Zapowiadają się naprawdę ciekawie. Myślę że nie rozczarują i będą godną kontynuacją. Wyjdzie tez wiele nowych filmow z gatunku XXX . Zapowiadają się naprawdę ciekawie. Myślę że nie rozczarują i będą godną kontynuacją ?
jarek996 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Darek ; jeden lubi latajace smoki , a drugi ...... . De gustibus non est disputandum . Wole popatrzec na ladne c......i jak na scientologa.
d9Jacek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 a na wiekową Kelly McGillis , ehhhhhhhhhhh? i nie mów , że tego nie słuchałeś ...https://www.youtube.com/watch?v=Bx51eegLTY8
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Wiecie, ze dzisiaj -21 grudnia, tyle, że 1970 oblatano Tomcata? 2
d9Jacek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 już teraz wiemy....kultowy samolot??
jarek996 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 4 hours ago, d9Jacek said: i nie mów , że tego nie słuchałeś ...https://www.youtube.com/watch?v=Bx51eegLTY8 Bardziej SLYSZALEM , jak SLUCHALEM. Swiadomie , to sluchalem zawsze zupelnie innej muzyki ? Na przyklad takiej : Dobra : my tu gadu gadu , a ja sie musze pakowac , bo jutro wylatujemy zaczerpnac troche promieni slonecznych .......
jarek996 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 1 hour ago, d9Jacek said: ?...no tak ...u Was Noc Polarna Gdzies tam wyzej to sie zgadza , ale w Malmö prawie jak w Szczecinie. Wylatuje bardziej , aby UCIEC od otoczenia ( czyli nie uczestniczyc w swiatecznych gonitwach i spotkaniach rodzinnych ) . Mialem dosyc intensywny rok i chce zwyczajnie odpoczac od zgielku ( choc ja i tak wypoczywam aktywnie ; rowerek , plywanie i ciagle przemieszczanie sie ....) . Gdyby byla u nas zima , taka ze sniegiem i mrozem ( w Szwecji jest , ale nie w poludniowej ) , to na 100% bym zostal . Dzisiaj w Malmö swieci slonce i jest 8 stopni ? .
d9Jacek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 no to Jarku miłego latania i pełnego odpoczynku.................... u nas taka sama pogoda...zimy brak
jarek996 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Dobrze , ze PRAWDZIWE zimy pamietamy chociaz z dziecinstwa ?
qba Opublikowano 21 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2019 W Lublinie nie gorzej Dzisiaj na moto w samej bluzie latałem
AndrzejC Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 1 godzinę temu, qpa napisał: W Lublinie nie gorzej Dzisiaj na moto w samej bluzie latałem Ty, Kuba w samej bluzie nie lataj bo się przeziębisz. Zdjęcia zaginione przywróć bo nawet ci co tylko czytają się niecierpliwią. I zaczną narzekać. I wiem co piszę.... Łódki się nowe budują, a mi naprawdę się nie chce każdemu z osobna tłumaczyć co i jak. Do tej pory było: Popatrz sobie na to, albo na tamto zdjęcie i poczytaj. Jak jest zdjęcie to jest ok i delikwent obie zobaczy, a jak nie ma to, trzeba długo przez telefon tłumaczyć. A.C.
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Andrzej to odpowiadaj, że uszka trzeba lepić a nie łódki. Trzeba jeszcze poczekać.
d9Jacek Opublikowano 1 Stycznia 2020 Opublikowano 1 Stycznia 2020 wprawdzie dziś Nowy ROk ale w kontekscie ostatnich wypowiedzi Wołodii , polecam film-
Rekomendowane odpowiedzi