qba Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witajcie Rok 2020 zapowiada się bardzo smacznie jeżeli chodzi o filmy: Powiem Wam że mam ciarki jak trailer oglądam mam nadzieje że będzie filmidło na miarę pierwszej części. Drugim filmem który już niedługo będzie w kinach są PSY 3, też liczę na zachowanie klimatu poprzednich cześci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Z przyszłorocznych filmów, to najbardziej czekam na to: (Post głównie w ramach sprawdzenia, jak teraz się filmy z tubki wstawia ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 3 hours ago, zalesvw said: Zapowiadają się naprawdę ciekawie. Myślę że nie rozczarują i będą godną kontynuacją. Wyjdzie tez wiele nowych filmow z gatunku XXX . Zapowiadają się naprawdę ciekawie. Myślę że nie rozczarują i będą godną kontynuacją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Darek ; jeden lubi latajace smoki , a drugi ...... . De gustibus non est disputandum . Wole popatrzec na ladne c......i jak na scientologa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 a na wiekową Kelly McGillis , ehhhhhhhhhhh? i nie mów , że tego nie słuchałeś ...https://www.youtube.com/watch?v=Bx51eegLTY8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Wiecie, ze dzisiaj -21 grudnia, tyle, że 1970 oblatano Tomcata? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 już teraz wiemy....kultowy samolot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 4 hours ago, d9Jacek said: i nie mów , że tego nie słuchałeś ...https://www.youtube.com/watch?v=Bx51eegLTY8 Bardziej SLYSZALEM , jak SLUCHALEM. Swiadomie , to sluchalem zawsze zupelnie innej muzyki ? Na przyklad takiej : Dobra : my tu gadu gadu , a ja sie musze pakowac , bo jutro wylatujemy zaczerpnac troche promieni slonecznych ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 ?...no tak ...u Was Noc Polarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 1 hour ago, d9Jacek said: ?...no tak ...u Was Noc Polarna Gdzies tam wyzej to sie zgadza , ale w Malmö prawie jak w Szczecinie. Wylatuje bardziej , aby UCIEC od otoczenia ( czyli nie uczestniczyc w swiatecznych gonitwach i spotkaniach rodzinnych ) . Mialem dosyc intensywny rok i chce zwyczajnie odpoczac od zgielku ( choc ja i tak wypoczywam aktywnie ; rowerek , plywanie i ciagle przemieszczanie sie ....) . Gdyby byla u nas zima , taka ze sniegiem i mrozem ( w Szwecji jest , ale nie w poludniowej ) , to na 100% bym zostal . Dzisiaj w Malmö swieci slonce i jest 8 stopni ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 no to Jarku miłego latania i pełnego odpoczynku.................... u nas taka sama pogoda...zimy brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 We Wrocławiu to samo co Malmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Dobrze , ze PRAWDZIWE zimy pamietamy chociaz z dziecinstwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 W Lublinie nie gorzej Dzisiaj na moto w samej bluzie latałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 1 godzinę temu, qpa napisał: W Lublinie nie gorzej Dzisiaj na moto w samej bluzie latałem Ty, Kuba w samej bluzie nie lataj bo się przeziębisz. Zdjęcia zaginione przywróć bo nawet ci co tylko czytają się niecierpliwią. I zaczną narzekać. I wiem co piszę.... Łódki się nowe budują, a mi naprawdę się nie chce każdemu z osobna tłumaczyć co i jak. Do tej pory było: Popatrz sobie na to, albo na tamto zdjęcie i poczytaj. Jak jest zdjęcie to jest ok i delikwent obie zobaczy, a jak nie ma to, trzeba długo przez telefon tłumaczyć. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Andrzej to odpowiadaj, że uszka trzeba lepić a nie łódki. Trzeba jeszcze poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 wprawdzie dziś Nowy ROk ale w kontekscie ostatnich wypowiedzi Wołodii , polecam film- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ja polecę taki film: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi