Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zwrócić uwagę, że załączony link otwiera pustą zakładkę: "Event Series Parameters"

a w treści postu z zaproszeniem brak jednej linijki:

"Zawody modeli szybowców klasa F3F które odbędą się na Hałdzie w Łaziskach Górnych"

pozdr.

Opublikowano

Dziękuję za sprawdzenie linku, a nie mogę napisać że zawody odbędą się na hałdzie w Łaziskach, a jak będzie wiało południe to będzie na Boryni :)

Opublikowano

Kamil tak jak pisze Jurek, ja nie mam czasu na organizacje drugiego pucharu, muszę skupić się na przygotowaniach do MŚ, bo to jest dla mnie największym priorytetem w tym roku. Możecie Wy zrobić więcej krajowych imprez, bo strasznie marnie w tym roku. 

Opublikowano

Czasami mam wrażenie że efektywniej jest porozmawiać ze ścianą ?

Coś mi sie wydaje Marcinie że na te zawody zapisze sie około 30ty chętnych. Juniorzy, nowe twarze ... nie jest źle :) Możne iść na emeryturę ?

Opublikowano
7 godzin temu, Marcin.O napisał:

Masakra ??

nie  dziwota ..miejscówka  jest  bardzo  fajna  -   piekne  widoki..super  dojazd -  Marcin  organizuje  zawody  prefoesjonalnie  załuje  jedynie  .że  nie  moglem  być  w  ubiegłym  roku  na  bankiecie  po "ŚLUNSKU"...na  fotkach  stoly  sie  uginały...super   zachecam  wszystkich  do  uczestnictwa

Opublikowano
10 godzin temu, Marcin.O napisał:

Masakra ??

Wszystko wina Jurka.:)

Od 5 lat mędził i mędzi tu na forum o tym F3F i teraz masz tego skutek. Zamiast w 5-6 sobie fajną imprezkę po zrobić to teraz sale jak na wesela musisz zarezerwować.  :D

Opublikowano

Jak ogólnie wiadomo w lataniu najtrudniejszy jest start i lądowanie. Ponieważ też wiadomo, że ino my jesteśmy hi-end profesjonalizmu dlatego nie poświęcamy na sam lot zbyt dużo czasu bo to zwykłe marnotrawstwo. ?

• Haha 3
Opublikowano
15 minut temu, Konrad_P napisał:

A co to u was za latanie:D 7 lotów i raptem 4 minuty latania. 036.gif

I dlatego to nie jest takie proste. Przekładając na wasze...musisz zrobić 4minutowy lot bez żadnego błędu i w tym czasie musisz być zdecydowanie lepszym od reszty uczestników. I tak co zawody :)

No i w międzyczasie powinieneś kilka razy wylądować, najlepiej na lotnisku wysypanym kamieniami lub innym gruzem

Opublikowano

Oj tam Jurek jak by  każdy zabrał swoją kołderkę i rozłożył, byłby fajny pas to lądowania. Nikt by sobie głowy nie zaprzątał lądowaniem w trakcie latania. A tak cały czas myślisz jak tu wylądować i nie połamać modelu i co i co latali byście 3 min a nie 4 i Konrad dopiero by się śmiał ?️ tu macie receptę jak to robić  cha cha cha .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.