cZyNo Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 We Francji na niektórych zboczach rozkładali takie coś (może nie kołderkę), bo nie było kawałka trawy - tylko skały i skały. Ale lądowisko 4x5m nie jest zbyt okazałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Kto wyląduje w stawie ten wygrywa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 a miało być w kominie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Może być w kominie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Właśnie, właśnie stawek jak pamiętam był zarezerwowany na protesty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Piotrkowi dużo nie brakowało ?, mi z resztą też ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Marcin na twoje zawody gdy będziemy je rozgrywać w tym miejscu przydał by się ponton i pomost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Spoko, mamy wędki jak by co ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Nie zajmuj się głupotami tylko martw się czy wiater będzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 16 minut temu, ArabaT napisał: Nie zajmuj się głupotami tylko martw się czy wiater będzie Dokładnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ja tu śmichy chichy urządzam, ale Kamil miał rację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Wykrakałeś: Zaraz Cię pogonię w Parskach... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 2 godziny temu, Kamyczek_RC napisał: https://www.aeroklub-polski.pl/aktualnosci/komunikat-dotyczacy-odwolania-imprez-sportowych/ Powinienem powiedzieć a nie mówiłem ... W każdym razie wróżby po 500 przyjmuję również blikiem Słowo klucz "zaleca" Przestańcie pie... i wchodzić w rolę organizatora tej imprezy. Z grafiku wynika, że będziecie mieć jeszcze swoje pięć minut w tym roku. Będzie można wybrać czy sędziowie znowu oszukali czy kichnąłem ze względu na ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 4 minuty temu, ArabaT napisał: Przestańcie pie... i wchodzić w rolę organizatora tej imprezy. Widzę Łukasz, że musisz zostać organizatorem. W przyszłym roku będziesz miał wybór: Puchar Wisły, Puchar Chełmna, czy obie imprezy ! Wybór będziesz miał ułatwiony, bo ja naciskać na żadną nie będę ! 2 godziny temu, Kamyczek_RC napisał: To czarne jest pod całkowitą ochroną . Wiało w Parskach jakieś 15m/s Żadnych ptaków na niebie nie było. Mnie rzucało po pustym niebie bo zapomniałem balastów ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Jeśli już to Puchar Zadupia ? Ja i organizator? ? Pamiętasz pietruszkę na Klifie? U mnie nawet sędzia by miał możliwość wygrać lot swobodny. W końcu to jakieś zbocze O pieniaczach to już nawet nie wspomnę. Na szczęście NIE muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Marcin Was opierdo...li za to OT . Niemniej piszecie zgodnie z prawdą ,zawody pewnie będą przeniesione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 20 minut temu, Shock napisał: Marcin Was opierdo...li za to OT . Założyciel ma swoje prawa Mogę skasować swoje wypociny. W zeszłym roku przeżyłem wspinaczkę i kominy to w tym roku też powinienem. Najwyżej namiot sobie na łące rozbiję żeby te 3m bezpieczeństwa zachować. Mam nadzieję, że po wejściu na górę nie będzie sprawdzał zapocenia i zadyszki bo wtedy z góry zostaje wyłączony z zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Czekamy grzecznie jak się sytuacja rozwinie i tyle, mamy jeszcze trochę czasu. A po drugie nie popadajmy w panikę i paranoje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 1 godzinę temu, ArabaT napisał: Jeśli już to Puchar Zadupia ? Ja i organizator? ? Pamiętasz pietruszkę na Klifie? Ja też nie muszę, więc "nie mondrój" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na bieżąca chwilę możliwość zarażenia virusem jest taka sama, bez względu na to czy ja zatankuje auto i pojadę do sklepu na zakupy czy na spotkanie z klientem, czy dla odmiany zatankuje auto i pojadę na zawody. A może i mniejsza gdy pojadę na zawody. Zresztą zawody bez witania się i gadania mają wiele zalet, łącznie z tą ze będzie można się w pełni skupić na lataniu i rywalizacji Czego nam brakuje po zimie Decyzje i tak podejmie Marcin. I pewnie będzie to rozsądna decyzja uwzględniająca daną chwilę. Czasu jeszcze jest sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi