RomanJ4 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nie wyrzucajcie starych świec..! Ciekawe czy na modelarskich też by poszło... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Fake news... Nie ma perpetuum mobile... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 No raczej nie. Energia nie bierze się znikąd Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Jak toto niby ma działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 to działa siła woli o tak jak to się działo w filmie J.Bromskiego "Sztuka Kochania" ....dr Żebro + asystentka dr Pasikonika + gośc z Japonii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Free Energy Generator, bo autor filmiku tą baterię, którą widać na filmie i którą podłącza dostał od kogoś za free. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ale nad czym tu dyskutować . Przecież to proste. Silnik poprzez przekładnie napędza magnes. Magnes obracając się powoduje powstanie siły elektromagnetycznej w świecach a te przekazują energię elektryczną na silnik który zaczyna się kręcić i tak w kółko. Proste i zgodne z fizyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ale nad czym tu dyskutować . Przecież to proste. Silnik poprzez przekładnie napędza magnes. Magnes obracając się powoduje powstanie siły elektromagnetycznej w świecach a te przekazują energię elektryczną na silnik który zaczyna się kręcić i tak w kółko. Proste i zgodne z fizyką.Czyją fizyką? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 1 godzinę temu, Marek_Spy napisał: Czyją fizyką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 No właśnie czyją? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 4 godziny temu, maxiiii napisał: Ale nad czym tu dyskutować . Przecież to proste. Silnik poprzez przekładnie napędza magnes. Magnes obracając się powoduje powstanie siły elektromagnetycznej w świecach a te przekazują energię elektryczną na silnik który zaczyna się kręcić i tak w kółko. Proste i zgodne z fizyką. po pandemii ,masz Nagrodę Nobla murowaną...teraz są inne problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 A jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Zrób to i zobaczysz że nie zadziała... Mnie się nawet nie chce bo to strata czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 6 godzin temu, maxiiii napisał: powstanie siły elektromagnetycznej w świecach myślę, że to jest kluczowe, w końcu taka świeca działa na wyobraźnię a perpetum mobile istnieje jak najbardziej: to te 3,36mln wyświetleń tego fake a YT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 W świecach tak w końcu iskrzyly to nazbierały a pandemia https://youtu.be/1lIuYPHSE9Q Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 O wirusie jest już temat. Moje wyjaśnienie jest logiczne, czy ktoś ma lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Masz racje bo w świecach nazbierała sie energia iskrzenia a zalecił bym świece od diesla najlepiej od Passat a 1.9 TDI. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 42 minuty temu, maxiiii napisał: O wirusie jest już temat. Moje wyjaśnienie jest logiczne, czy ktoś ma lepsze? Jeśli uważasz to za logiczne to proszę powtórz eksperyment i pokaż że działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 3 godziny temu, Marek_Spy napisał: od Passat a 1.9 TDI. Tylko 98rok. Te są nie do podrobienia. 3 godziny temu, Paweł Praus napisał: Jeśli uważasz to za logiczne to proszę powtórz eksperyment i pokaż że działa... Paweł. Nie mogę w to uwierzyć. Proponuję konkurs na najlepszą teorię działania tego mechanizmu. Moją już podałem. Kto da lepszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Juz jest entropia Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi