Shock Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 11 minut temu, jarek996 napisał: Ja latalem ? . Jest mi naprawde przykro koledzy . Latanie w dzisiejszych czasch , powoduje wyrzuty sumienia ? Pytanie dotyczyło dnia wczorajszego... co kogo obchodzi co robiłeś dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nawet zglosiłem przelot. A nikt się tym nie zainteresował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 16 minut temu, Shock napisał: Pytanie dotyczyło dnia wczorajszego... co kogo obchodzi co robiłeś dzisiaj OK ; nie bede opisywal co WCZORAJ robilem na lotnisku ? Wczoraj mielismy prawie 18 stopni . Mialem w domu siedziec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Godzinę temu, jarek996 napisał: Jest mi naprawde przykro koledzy . Latanie w dzisiejszych czasch , powoduje wyrzuty sumienia ? Ja to widzę inaczej. Przebywanie na lotnisku, kiedy latamy nie jest przemieszczaniem się. Wszak pozostajemy w jednym miejscu. Przemieszczamy się jadąc na lotnisko, albo z niego wracając. To może powodować pewne wyrzuty sumienia, a nawet pewną dumę. Że Polak - romantyk, znowu oszukał System i nagiął pod siebie zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 11 minut temu, Czaro napisał: Ja to widzę inaczej. Przebywanie na lotnisku, kiedy latamy nie jest przemieszczaniem się. Wszak pozostajemy w jednym miejscu. Przemieszczamy się jadąc na lotnisko, albo z niego wracając. To może powodować pewne wyrzuty sumienia, a nawet pewną dumę. Że Polak - romantyk, znowu oszukał System i nagiął pod siebie zasady Czarek ; w Szwecji MOZNA sie przemieszczac ( na razie ) ile tylko chcesz ....... Wyrzuty mam dlatego, ze ja moge latac ( i latam ) , a Wy udupieni ☹️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Korzystaj! Za tydzień może być na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Teraz, Czaro napisał: Korzystaj! Za tydzień może być na odwrót Zdaje sobie z tego sprawe , dlatego latam jak nigdy dotad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ja cały czas siedzę w domu (?),ale latam na piętrze -1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi