Shock Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 11 minut temu, jarek996 napisał: Ja latalem ? . Jest mi naprawde przykro koledzy . Latanie w dzisiejszych czasch , powoduje wyrzuty sumienia ? Pytanie dotyczyło dnia wczorajszego... co kogo obchodzi co robiłeś dzisiaj
AndyCopter Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nawet zglosiłem przelot. A nikt się tym nie zainteresował.
jarek996 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 16 minut temu, Shock napisał: Pytanie dotyczyło dnia wczorajszego... co kogo obchodzi co robiłeś dzisiaj OK ; nie bede opisywal co WCZORAJ robilem na lotnisku ? Wczoraj mielismy prawie 18 stopni . Mialem w domu siedziec ?
Czaro Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Godzinę temu, jarek996 napisał: Jest mi naprawde przykro koledzy . Latanie w dzisiejszych czasch , powoduje wyrzuty sumienia ? Ja to widzę inaczej. Przebywanie na lotnisku, kiedy latamy nie jest przemieszczaniem się. Wszak pozostajemy w jednym miejscu. Przemieszczamy się jadąc na lotnisko, albo z niego wracając. To może powodować pewne wyrzuty sumienia, a nawet pewną dumę. Że Polak - romantyk, znowu oszukał System i nagiął pod siebie zasady
jarek996 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 11 minut temu, Czaro napisał: Ja to widzę inaczej. Przebywanie na lotnisku, kiedy latamy nie jest przemieszczaniem się. Wszak pozostajemy w jednym miejscu. Przemieszczamy się jadąc na lotnisko, albo z niego wracając. To może powodować pewne wyrzuty sumienia, a nawet pewną dumę. Że Polak - romantyk, znowu oszukał System i nagiął pod siebie zasady Czarek ; w Szwecji MOZNA sie przemieszczac ( na razie ) ile tylko chcesz ....... Wyrzuty mam dlatego, ze ja moge latac ( i latam ) , a Wy udupieni ☹️
Czaro Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Korzystaj! Za tydzień może być na odwrót
jarek996 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Teraz, Czaro napisał: Korzystaj! Za tydzień może być na odwrót Zdaje sobie z tego sprawe , dlatego latam jak nigdy dotad ?
MacFlyer Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ja cały czas siedzę w domu (?),ale latam na piętrze -1.
Rekomendowane odpowiedzi