Lucjan Opublikowano 12 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2 godziny temu, jetfan napisał: Super robota ale czy to oznacza, że "silniki" są identyczne? Tak są identyczne, tylko podstawy pod silniki są różne ze względu na wznios i skos skrzydeł. ( lewe , prawe skrzydło ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 13 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Przyszedł czas zrobić uchwyt na zbiornik paliwa i skleić obie połówki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 14 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Dalsze prace przy silniku. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 20 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia No i mamy komplet. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 21 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Po wielu przymiarkach i wyosiowaniu , podstawy silników przyklejone do płata. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Nie ma co komentować - szczęka opada jak się patrzy na tak piękne modelarstwo. Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 23 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 10 godzin temu, jetfan napisał: Nie ma co komentować - szczęka opada jak się patrzy na tak piękne modelarstwo. Super! Dziękuję, miło mi . Staram się tak budować modele aby z kilku metrów wyglądały "makietowo" , i żeby prace nad nimi nie trwały latami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 26 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Jest trochę roboty przy wykonywaniu oprofilowania przejścia silnika w skrzydło. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 26 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Kolejna nudna robota , całe stado małych wlotów powietrza . 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 17 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Września Trwa nitowanie i wykonywanie szczegółów. 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Nity wypalasz lutownicą, czy frezujesz ściętym wiertłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 18 Września Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 5 godzin temu, kesto napisał: Nity wypalasz lutownicą, czy frezujesz ściętym wiertłem? Kiedyś dawno temu wypalałem , ale lepsze efekty daje metoda frezowania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darod07 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września 2 godziny temu, Lucjan napisał: Kiedyś dawno temu wypalałem , ale lepsze efekty daje metoda frezowania . Całkowita racja. No i jest znacznie szybciej, co najmniej 2 frezowane w czasie 1 wypalanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 24 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Września Nie wytrzymałem , i zrobiłem próbkę kamuflażu . 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darod07 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Czy kamuflaż będzie na podstawie kolorowego profilu z pierwszej strony tego wątku czy może na podstawie zdjęć? Jakie farby stosujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 25 Września Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 9 godzin temu, darod07 napisał: Czy kamuflaż będzie na podstawie kolorowego profilu z pierwszej strony tego wątku czy może na podstawie zdjęć? Jakie farby stosujesz? Kamuflaż będzie wykonany na podstawie Monografii . Do malowania stosuje bazy samochodowe w kolorach dobranych według RLM. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Lucjan świetna robota. A ty masz żone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 25 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Września 58 minut temu, Dariusz Dudzik napisał: Lucjan świetna robota. A ty masz żone ? Dziękuję . Mam żonę która nie jest zazdrosna o modelarstwo , a wręcz wspiera mnie . 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 26 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Września Po wykonaniu kilku tysięcy nitów, przyszła kolej na detale. 12 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 29 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Września Malowanie czas zacząć . 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi