Lucjan Opublikowano 12 Sierpnia Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2 godziny temu, jetfan napisał: Super robota ale czy to oznacza, że "silniki" są identyczne? Tak są identyczne, tylko podstawy pod silniki są różne ze względu na wznios i skos skrzydeł. ( lewe , prawe skrzydło )
Lucjan Opublikowano 13 Sierpnia Autor Opublikowano 13 Sierpnia Przyszedł czas zrobić uchwyt na zbiornik paliwa i skleić obie połówki. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 14 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Sierpnia Dalsze prace przy silniku. 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 20 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Sierpnia No i mamy komplet. 12
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 21 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Sierpnia Po wielu przymiarkach i wyosiowaniu , podstawy silników przyklejone do płata. 9 1
jetfan Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Nie ma co komentować - szczęka opada jak się patrzy na tak piękne modelarstwo. Super!
Lucjan Opublikowano 23 Sierpnia Autor Opublikowano 23 Sierpnia 10 godzin temu, jetfan napisał: Nie ma co komentować - szczęka opada jak się patrzy na tak piękne modelarstwo. Super! Dziękuję, miło mi . Staram się tak budować modele aby z kilku metrów wyglądały "makietowo" , i żeby prace nad nimi nie trwały latami .
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 26 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Sierpnia Jest trochę roboty przy wykonywaniu oprofilowania przejścia silnika w skrzydło. 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 26 Sierpnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Sierpnia Kolejna nudna robota , całe stado małych wlotów powietrza . 11 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 17 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Września Trwa nitowanie i wykonywanie szczegółów. 18
kesto Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Nity wypalasz lutownicą, czy frezujesz ściętym wiertłem?
Lucjan Opublikowano 18 Września Autor Opublikowano 18 Września 5 godzin temu, kesto napisał: Nity wypalasz lutownicą, czy frezujesz ściętym wiertłem? Kiedyś dawno temu wypalałem , ale lepsze efekty daje metoda frezowania .
darod07 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września 2 godziny temu, Lucjan napisał: Kiedyś dawno temu wypalałem , ale lepsze efekty daje metoda frezowania . Całkowita racja. No i jest znacznie szybciej, co najmniej 2 frezowane w czasie 1 wypalanego.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 24 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Września Nie wytrzymałem , i zrobiłem próbkę kamuflażu . 11
darod07 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Czy kamuflaż będzie na podstawie kolorowego profilu z pierwszej strony tego wątku czy może na podstawie zdjęć? Jakie farby stosujesz?
Lucjan Opublikowano 25 Września Autor Opublikowano 25 Września 9 godzin temu, darod07 napisał: Czy kamuflaż będzie na podstawie kolorowego profilu z pierwszej strony tego wątku czy może na podstawie zdjęć? Jakie farby stosujesz? Kamuflaż będzie wykonany na podstawie Monografii . Do malowania stosuje bazy samochodowe w kolorach dobranych według RLM. 1
Dariusz Dudzik Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Lucjan świetna robota. A ty masz żone ?
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 25 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Września 58 minut temu, Dariusz Dudzik napisał: Lucjan świetna robota. A ty masz żone ? Dziękuję . Mam żonę która nie jest zazdrosna o modelarstwo , a wręcz wspiera mnie . 11
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 26 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Września Po wykonaniu kilku tysięcy nitów, przyszła kolej na detale. 12 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 29 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Września Malowanie czas zacząć . 10 1
Rekomendowane odpowiedzi