pepcio Opublikowano 12 Lipca Opublikowano 12 Lipca Na dobrą sprawę, przy zwolnionym filmie można Twój model wykorzystać do niejednej sceny w filmie fabularnym. Nie potrzeba animacji komputerowej. Super!🙂 1
robertus Opublikowano 12 Lipca Autor Opublikowano 12 Lipca Ostatnio w Turleju też polataliśmy. "Dość chaotycznie" 🙂
robertus Opublikowano 20 Lipca Autor Opublikowano 20 Lipca Mój B-17 jako jeden z wielu samolotów w zeszłorocznej bitwie o Racibórz. Dzisiaj rano było w telewizji Tu można tez obejrzeć wywiad z chłopakami z Raciborza. https://www.facebook.com/skrzydlatyraciborz/videos/1051816046311847?idorvanity=1077443220437603
robertus Opublikowano 13 Sierpnia Autor Opublikowano 13 Sierpnia Oj sypie się mi B17, ze starości chyba. Padł mi regulator, wymieniłem. Wymieniłem też serwo na sterze wysokości. A tu w oblocie technicznym po przeróbkach zgubiłem silnik. Dobrze, że mam trzy. Na marginesie nie zauważyłem zmiany w sterowaniu przy utracie jednego z silników Pomału myślę o budowie nowego bombowca ,który będzie dymił na imprezach. A teraz gdy przyklejam silnik to widzę, że i serwo od lotki jest do wymiany 1
robertus Opublikowano 14 Września Autor Opublikowano 14 Września Lot podczas wielkiej bitwy w Raciborzu 8 września 2024. Jak ja się stresowałem. Jako DSP mieliśmy zaczynać bitwę. Na treningu w piątek wszystko było super. na treningu w sobotę, jedna świeca się odczepiła od rzepa a druga nie odpaliła wcale. Na szczęście w niedzielę wszystko zagrało jak trzeba. Tak to wyglądało z mojej perspektywy. 4
Rekomendowane odpowiedzi