pepcio Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Na dobrą sprawę, przy zwolnionym filmie można Twój model wykorzystać do niejednej sceny w filmie fabularnym. Nie potrzeba animacji komputerowej. Super!🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Ostatnio w Turleju też polataliśmy. "Dość chaotycznie" 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Mój B-17 jako jeden z wielu samolotów w zeszłorocznej bitwie o Racibórz. Dzisiaj rano było w telewizji Tu można tez obejrzeć wywiad z chłopakami z Raciborza. https://www.facebook.com/skrzydlatyraciborz/videos/1051816046311847?idorvanity=1077443220437603 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Oj sypie się mi B17, ze starości chyba. Padł mi regulator, wymieniłem. Wymieniłem też serwo na sterze wysokości. A tu w oblocie technicznym po przeróbkach zgubiłem silnik. Dobrze, że mam trzy. Na marginesie nie zauważyłem zmiany w sterowaniu przy utracie jednego z silników Pomału myślę o budowie nowego bombowca ,który będzie dymił na imprezach. A teraz gdy przyklejam silnik to widzę, że i serwo od lotki jest do wymiany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Super w jakiej skali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Rozpiętość 150cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Września Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września Lot podczas wielkiej bitwy w Raciborzu 8 września 2024. Jak ja się stresowałem. Jako DSP mieliśmy zaczynać bitwę. Na treningu w piątek wszystko było super. na treningu w sobotę, jedna świeca się odczepiła od rzepa a druga nie odpaliła wcale. Na szczęście w niedzielę wszystko zagrało jak trzeba. Tak to wyglądało z mojej perspektywy. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi