Lucjan Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Opublikowano 19 Lutego 2021 Ramka kabiny to na razie ostatnia relacja z budowy wodnosamolotu , będzie przerwa ponieważ robię TS-11 ISKRA. 3
Lucjan Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Opublikowano 3 Maja 2021 Rozpoczynam montaż silnika i instalacji paliwowej. 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Grudnia 2021 Od niedawna trwają prace instalacyjne. 4 1
jetfan Opublikowano 23 Lutego 2023 Opublikowano 23 Lutego 2023 Jak zakończyła się budowa, model poleciał\popłynął?
Lucjan Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Opublikowano 23 Lutego 2023 48 minut temu, jetfan napisał: Jak zakończyła się budowa, model poleciał\popłynął? Budowa chwilowo wstrzymana . 1
Mikołaj 1977 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia Witam , Czy mógłby autor opisać co i jak ustawiać przy wycinaniu grawitacyjnym . Jak ma się podziałka na tej listwie w (cm)? jak ustwaiać do wycięcia te linki które przechodzą przez rolki . Czy do wycięcia lewej i prawej połówki skrzydła zbierznych . Mile widziany komentarz wyjaśniający i ile tam w tym worku z piskiem odciązając to listwę która ciągnie te sznurki .
Lucjan Opublikowano 7 Grudnia Autor Opublikowano 7 Grudnia Wszystko opisane jest w magazynie https://www.rcsoaringdigest.com/pdfs/RCSD-2008/RCSD-2008-11.pdf🙂 2 1
Mikołaj 1977 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia Dziękuję , super sprawa z takim magazynem .
JacekCichy Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia Dzieki Lucjan! Przeczytalem artykul i co tu gadac - swietne urzadzenie, dla dociekliwych to na YT mozna wpisac: Tekoa Feather Cut zeby zobaczyc jak to dziala. Mam pytanie probowales wycinac skrzydla typu delta? Zastanawiam sie jak przy tak duzej roznicy cieciw wychodzi ciecie - strzelam ze moze byc problem z roznymi predkosciami a co za tym idzie temperatura oddawana do pianki na przeciwleglych cieciwach. Chyba ze jest jakis sprytny patent zeby drut byl cieplejszy z jednej strony a chlodniejszy z drugiej?
Lucjan Opublikowano 8 Grudnia Autor Opublikowano 8 Grudnia Wycinałem deltę , jest mały problem na końcowej cięciwie powierzchnia jest lekko rowkowana . Ja po prostu poszpachlowałem ten fragment ,delikatnie oszlifowałem i po oklejeniu balsą śladu nie było. 1
Rekomendowane odpowiedzi