Shock Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Nie do końca modelarski, nic szczególnego, ale po prostu fajny filmik 2 2
grzegor Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 Coś w podobny deseń tylko fabularnie rzeka i most: I inna wersja nowoczesna:
Shock Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Opublikowano 9 Lipca 2020 Może znajdzie się odważny na zrobienie takich przelotów modelem, koniecznie uwiecznionych filmem Nie prowokuje do głupkowatych zachowań a kontrolowanych, przemyślanych, bezpiecznych, efektownych lotów
AKocjan Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 @Shock tego typu przeloty nigdy nie będą bezpieczne
Gość Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 2 godziny temu, Shock napisał: Może znajdzie się odważny na zrobienie takich przelotów modelem, koniecznie uwiecznionych filmem Model samolotu - ok. A rzeczka i most? Mają być oryginały czy też... modele? ?
witold_pi Opublikowano 14 Lipca 2020 Opublikowano 14 Lipca 2020 Bezpieczne to tylko efekty specjalne....
jarek996 Opublikowano 17 Lipca 2020 Opublikowano 17 Lipca 2020 W dniu 9.07.2020 o 15:44, Shock napisał: Może znajdzie się odważny na zrobienie takich przelotów modelem, koniecznie uwiecznionych filmem Nie prowokuje do głupkowatych zachowań a kontrolowanych, przemyślanych, bezpiecznych, efektownych lotów Moj kolega ladowal przedwczoraj piankowym skrzydlem na jednym z lotniskowych stolow ( tym najdluzszym ktory mamy - jest na wielu zdjeciach w relacjach z mojego Malmöwskiego lotniska ) ! Ma on dlugosc okolo 7,5 m ( 3 plyty karoseryjne , zalatwione zreszta przeze mnie ) . Za 10 podejsciem NIE spadl ze stolu . Mysle , ze daloby sie wyladowac czyms wolnym na kolach i z jakims hakiem (+ guma na stole ) . Kwestia treningu , odpowiedniego wiatru i szczescia . . Pamietam ze ktos to filmowal . Moze zalacze jakis filmik jak znajdziemy "filmowca" . Na dole zdjecie PRAWIE calego stolu .Ladowania odbywaly sie od lotniska w nasza strone . Widac dwie cale plyty , a moje JETI lezy na polaczeniu drugiej i ostatniej .
Rekomendowane odpowiedzi