Marek_Spy Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Super wygląda i pomyslec ze to wycinankaWysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Oryginalna technika budowy ale efekt bardzo ładny, również trzymam kciuki za oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 2 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Dzięki Panowie, ale kiepska pogoda mi się tu zapowiada na jutrzejszy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Pogody nie ma to małe modernizacje wiatrochronu i uchwytu do wsiadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 4 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Super wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 4 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Dziękuje, jeszcze rozważamy prysniecie jeszcze raz bezbarwnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Zacny model! Z niecierpliwością czekam na oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Doczekamy się mam nadzieje ze już nie długo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 9 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Doszło pare „pierdol” ?? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Po prostu odlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Zaje.... Sta niesamowite jak wyglada. Pomysl genialny i wykonanie. Nie lataj bo jeszcze uszkodzisz tylko postaw bo ładny Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Dzięki wielkie już nad tym myślałem ale ciężko z kurzu będzie się go wycieralo wiec trzeba będzie go pędem powietrza się pozbyć ? a tak na poważnie to jeszcze nie miałem takiego stresu przed oblotem, na jutro mam mieć okno pogodowe wiec się wszystko okarze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 To od razu daj znać po oblocie co i jak, no i filmik musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Oczywiście tak zrobię ekipa do nagrywania już ustawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 I to dlugi i dobry, model niesamowity. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Dzięki Marku ? a tu se skipperem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 I po oblotach ? nie było łatwo i pare poprawek trzeba zrobić, filmik z oblotu wieczorem ? Przed I po ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Uffff prawie caly, po uszach dostaniesz jak go rozwalisz lubię ten model choć nie moj Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyP51 Opublikowano 11 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Dzięki bardzo trzeba podkleic, wymienię mu jeszcze odbiornik, ograniczę wychylę sterów i w górę mam nadzieje ze może ktoś coś podpowie po obejrzeniu filmiku z oblotu. Zastanawiam się czy może nie wstawić bez obróbki żeby łatwiej było wychwycić co było nie tak i jak ewentualnie coś poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 I tak dobrze ze w całości jest na ziemi, drobne poprawki to normalne i lrc bez sttesu, wiem ze łatwo sie mowi ale w miarę. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi