AKocjan Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Ok, film obejrzałem, a teraz daj ten o niskich przelotach ? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Phantom fajnie wygląda i lata ale nie podobają mi się na filmie drzewa, druty i muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 To jest niski przelot. ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 21 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 23 godziny temu, MacFlyer napisał: To jest niski przelot. ? @MacFlyer to jest już szorowanie klapami o trawę, czyli incydent modelarski ? Ja bym się tak bał, szkoda modelu. Dla mnie wysokość poniżej 4 rozpiętości modelu to nisko @Shock niestety dysponuję taki a nie innym lądowiskiem. Słupy niby daleko (zgonie z przepisami), ale przy prędkości przelotowej modelu około 80 km/h trzeba uważać żeby nie zapuścić się nad tereny silnie bronione przez przeważające siły wroga . One tylko czekają, żeby ubić jakiś samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 W dniu 20.09.2020 o 19:55, Shock napisał: nie podobają mi się na filmie drzewa, druty No blisko są. Model fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi